Gazete Vatan Logo

Başkan Sancak, sosyal medyada bize yakıştığı gibi hareket edelim

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesaplarının yorum özelliğinin yeniden açılacağını taraftarlara duyurdu.

Başkan Sancak, sosyal medyada bize yakıştığı gibi hareket edelim

Başkan Sancak, özellikle sosyal medya üzerinde daha önce yaşanan olumsuz davranışlar nedeniyle engellenmiş kullanıcılar için bir yenilik olarak dikkat çektiği, “X (eski Twitter) hesabından yaptığı açıklamada, "Günaydın şimdi talimat verdim, sosyal medya hesaplarını yorumlara açıyoruz. Daha önce hakaret, küfür gibi nedenlerle engellenen Adana Demirspor hesapları, 50 ve üzeri takipçisi olanların engelleri kaldırılıyor," ifadelerini kullandı.

Bu açıklama, kulübün sosyal medya politikasında önemli bir değişikliği işaret ederken, engellenmiş hesapların tekrar etkileşime açılması, kulüp ve taraftarlar arasındaki diyalogu güçlendirmeyi hedefliyor. Ancak Sancak, taraftarlardan bu özgürlüğü sorumlu bir şekilde kullanmalarını istiyor. Paylaşımının devamında, "Umarım bu hesaplar bir daha bu şekilde hareket etmezler. Sizlerden ricam, bize yakıştığı gibi hareket edelim, Allah’a emanet olun," diyerek taraftarlara saygılı ve olumlu bir iletişim çağrısında bulundu.