Horng'lar ve asrın sorusu

Memleket erkekleri "itiraz ishaline" tutulmuş durumda... "Aaa Tuğçaanım.. Şimdi erkeklerin günahını almışsınız. Ben şahsen kendim hiç öyle şeyler yapmam...

Haberin Devamı

Memleket erkekleri "itiraz ishaline" tutulmuş durumda... "Aaa Tuğçaanım.. Şimdi erkeklerin günahını almışsınız. Ben şahsen kendim hiç öyle şeyler yapmam... Fekat biliyorsunuz ki çok affedesiniz ama dişi köpek.. ehe ehe.. yani benzetmek gibi olmasın... kuyruk sallamayınca.. yani.. kimse kimseye bir şey yapmaz.. biliyorsunuz..."

Okuma yazma var, idrak yok., iki gündür biz ne tartışıyoruz canım kardeşim? Senin "kuyruk sallamak" olarak sandığın şeyin "kuyruk sallama" olamayabileceğinden ama erkeklerin bunu anlamadığından, anlayınca da bozulduğundan söz ediyoruz. Flört etmenin, meşk etmenin ayıp olmasından söz etmiyoruz...

Kime diyorum ki..

Apartman önünden bile geçmesine izin verilmeyecek tiplerden biri budur işte. Hatta mahalle sınırlarına bile girmesi yasaklanası... Olaya "dişi köpek" ve "kuyruk sallamak" jargonuyla bakan bu zat-ı felaketi uzaya yollama şansımız var mı acaba?

Yok şimdi haksızlık etmeyeyim. Okurlarımın büyük çoğunluğu bu tip "horng"lardan oluşmuyor.

Gelen itirazlar daha çok minvalde: "Yav ben gittiğim zaman aman kabalık olmasın diye bir şey yapmadım, efendi efendi çayımı kahvemi içip gittim, arkamdan "gay" midir nedir dendi. Şimdi buna ne demeli?"

Doğrudur. Biz kadınlar da az şey değilizdir. Sinyal gönderip reaksiyon alamadık mı böyle densiz laflar edebiliriz. Heteroseksüel kibar bir erkeği "gay" olarak yorumlayan kadınlara Allah akıl fikir versin. Siz aldırmayın onlara centilmenlerim, medenilerim... Bildiğiniz yoldan devam edin. Emin olmadıkça kimsenin üzerine atlamayın. Geye çıkan adınız kısa zamanda düzelir ama tecavüzcüye çıkan isim kolay kolay temizlenmez.

Mesele kodların belirsizliğinde. Ne yaparsak erkek umutlanır, ne yaparsak erkek umutlanmaz belli değil. Gerçi erkeğin umutlu olmadığı durumlar var mı esas bunu sormak lazım. Ota mota her şeye umutlanıyor bunlar... Ve bunu da "sağlıklı her erkek gibi" diye yorumlamıyorlar mı?

Hayır kardeşim. Bu vücut fonksiyonlarınız açısından iyi bir şey sayılabilir belki ama ruh sağlığı açısından sayılmaz. Hepinizin böyle olması da bunun doğru, normal olduğu anlamına gelmez. Hepiniz ruh hastasısınız anlamına gelir!

(Nedir bu benim son günlerdeki erkek düşmanlığım anlaşılır gibi değil... Hadi bakalım hayırlısı)

Kızlardan da e-mektup geliyor. Neler gelmiş başlarına.

Gece yarısı taksiler çağırıp apar topar kaçmalar, para olmadığı için anneye babaya, arkadaşlara rezil olmalar... Sokaklarda sabaha kadar yürüyüp otobüslerin sefere başlamasını kız başına beklemeler.. Hepsi neden? Güvendiğin hıyartoların gece yarısı aklını yitirmesinden. Evime geldin madem, kurtuluşun yok.

Böyle üç gündür har gür esiyorum ama kendime de şunu sorup duruyorum: "Eee.. Erkeklere ilişkimiz sadece sevgili düzeyinde mi olacak bu durumda? Arkadaş olamaz mıyız?"

Bilmiyorum.

Buna 65 yaşına gelince karar vereceğim.








DİĞER YENİ YAZILAR