Kadın haftaya yükselecektir!

Kadın haftaya yükselecektir

Med Yapım, MF Yapım-Faruk Bayhan ve Fatih Aksoy’un yapımcılığını, Yuki Sakamoto’nun orijinal senaryosunu, Hande Altaylı’nın senaryosunu, Cem Tuncer ve Ercüment Orkut’un müziklerini, Merve Girgin Aytekin’in yönetmenliğini üstlendiği Kadın, salı akşamı Fox TV’de başladı. Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya, Ayça Erturan, Ece Özdikici, Kübra Süzgün, Ali Semi Sefil, Feyyaz Duman, Devrim Özder Akın ve Şerig Erol’un rol aldığı dizi; Tüm Kişiler’de 5.67 reytingle 2’nci, AB’de 5.30’da 4’üncü, ABC1’de 5.64’le 3’üncü oldu. Reytingini artırmaya devam edecek bir potansiyeli olduğunu gösterdi. Zira; ilk bölümde Bahar’ın başına gelmeyen kalmadı. Önce aşık oldu, sonra evlendi, çocukları oldu, kocası öldü, evden atıldı, çocuğunu düşürdü zannetti, işe girdi, işten ayrıldı, yardım istedi, alamayınca dilendi, annesiyle konuşmaya gitti, kocasının ölmeden önce annesiyle görüştüğünü öğrendi, temizliğe gitti, finalde de cinsel istismar imasıyla sona erdi. Melodramı sonuna kadar yaşadık.

Haberin Devamı

Özge Özpirinçci rolünün hakıını vermişti

Yükün çok büyük bir kısmı Özge Özpirinçci’nin omuzlarındaydı. Rolünün de hakkını fazlasıyla vermişti. Ben Japon yapımı Woman’ı izlemediğim için ilerleyen bölümlerde neler olacağını bilmiyorum ama Caner Cindoruk’u da izlemek için can atıyorum. İlk bölümde flashback sahnelerinde sadece çok az izleyebildik onu. Ölümü de benim için gizemini koruyor. Bennu Yıldırımlar ve Özge Özpirinçci’nin çatışmaları da merak uyandırdı. Kadın, ilk bölümüyle ajitasyon dozu yüksek bir bölüm ve iyi oyunculuk performansıyla izleyiciden geçer not aldı. Büyük ihtimalle özellikle Tüm Kişiler’de reytingini artırarak devam edecektir. Herkesin emeğine sağlık!

Kadın haftaya yükselecektir

Kırgın Çiçekler seyircisini artırdı

Dünkü yazımda pazartesi akşamının reytinglerini yazarken bir hata yapmışım. O nedenle Kırgın Çiçekler ekibinden özür diliyorum. 16 Ekim ve 23 Ekim reytinglerini kıyaslarken Kırgın Çiçekler’in reytinginin az da olsa düştüğünü yazmıştım. Aslında tam tersini demek istemiştim. Yani Kırgın Çiçekler’in Tüm Kişiler reytingi az da olsa yükselmişti. 16 Ekim’de 5.89 olan reytingini, 23 Ekim’de 6.36’ya yükseltmiş. Söz, Siyah Beyaz Aşk, Kayıt Dışı, Çukur karşısında 0.47 reytingini yükseltmiş Kırgın Çiçekler. Bu da pazartesi akşamı izleyicisine 269 bin 212 kişi kattığını gösteriyor. Tebrikler!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR