TRABZON’DA enteresan bir maç izledik. İlk 45 dakikada daha çok baskı yapan, daha iyi oynayan ev sahibiydi. Trabzonspor bunun karşılığını da golle buldu. Ve bu gol adeta güzel bir dizi-film kadar keyifliydi. Ekici’nin Özer’e mükemmel pası, Özer’in hiç bekletmeden Cardozo’ya vermesi ve Cardozo’nun ortasına Özer’in vuruşu.. Organize bir gol. Burada Özer’i kutlamak lazım. Attığı golün asistini de kendisi yaptı. G.Saray’ın en net pozisyonu 43’te 6-7 saniye içinde üst üste geldi. Emre’nin müthiş dömivolesi ve Burak’ın da kafa şutu direkten döndü. Burada Emre’ninki “şanssızlık”, Burak’ınkine ise “beceriksizlik” diyorum.
İLK yarıya 1-0 önde giren Trabzon’dan beklenen galibiyetin verdiği moralle 2. devreye istekli ve arzulu çıkmasıydı. Ama tam tersi oldu. 2. yarıda G.Saray adeta attığı gole kadar tek kale oynadı. Trabzon’un “1-0’ı koruyayım” düşüncesi yanlıştı. Böyle düşünürsen golü yersin. Nitekim G.Saray’ın bu baskıda Emre’yle beraberliği yakaladı. Trabzon’un başarılı kalecisi Hakan olmasa G.Saray daha fazla gol bulabilirdi.
EN İYİLER HAKAN VE EMRE’YDİ
G.SARAY’IN golünden sonra Trabzon’un aklı başına geldi ve yeniden ilk yarıdaki takımı izlemeye başladık. Bordo-mavililer, Carl Medjani’nin ayağından öne geçti. Medjani’nin bu golünde Alex Telles’in de hatası vardı. Trabzon’da Mehmet Ekici ve Erkan Zengin performanslarının çok altındaydı. Eğer onlar günlerinde olsalardı, Trabzon wbu maçı daha rahat kazanırdı.
TAMAM Cardozo golcü bir oyuncu. Ama dün sahada hiç yoktu, görmedim desem abartmış olmam. Dün Ersun hoca 80 dakika nasıl dayandı enteresan. Çok gol olmamasına rağmen özellikle ikinci yarıda çok keyifli ve zevkli bir maç izledik. Emre ve Hakan maçın en iyileri Trabzon’dan Hakan, G.Saray’dan Emre’ydi. Son 7 haftaya girerken Trabzon’da 3 puan bırakan G.Saray, önemli yara aldı diyebiliriz.
Maçın hakemine gelince mükemmel maç yönetti. Tebrik ederim. Çok iyi gidiyorsun hocam, Allah nazardan saklasın.

