Mesut Market!

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in mütevazı ve haddini bilen takımı Karabük, G.Saray’ı TT Arena’da güzel bir futbolla 3-1 yendikten sonra dün de Şükrü Saracoğlu’nda F.Bahçe’ye aynı tarifeyi çekti. Kazanmak tabii ki önemli ama kazanırken göze hoş gelen futbol oynamak, güzel futbol oynamak, kaymaklı ekmek kadayıfı gibi. İşte dün Karabük kaymaklı ekmek kadayıfı gibiydi. İlk dakikadan 90. dakikaya kadar ne F.Bahçe’nin isminden ne de taraftarından korktular. Çıktılar kendi futbollarını oynadılar.

KALECİSİNDEN en uçta oynayanına kadar, sonradan girenler de dahil görevini yapmayan oyuncu yok gibiydi. Bırakın orta sahayı, Karabük’ün defansından çıkan toplar bile çok düzgün ve akıllıcaydı. Hepsi görevini yaptı ama tabii ki öne çıkanlar da vardı. Mesala Ahmet İlhan ve mesalanın da mesalası Shelton ile Lua Lua. Attıkları 3 gol de mükemmel ve organizeydi.

F.BAHÇE gibi bir takımı sahasında farklı yendikleri için Karabüklü oyuncuları herkesin alkışlaması gerekir. Tabii bu galibiyetin mimarını da ayrıca alkışlamak lazım. Sadece galip geldikleri için değil, izleyenlere futbol zevki veren bir takım yarattığı için.

MESUT hoca izin verirse ben soyadını değiştermek istiyorum. Hoca bundan sonra soyismin Bakkal değil ‘market’ olsun. Fazlasıyla hakediyorsun. Bakkal’ken veresiyen yoktu. Sakın market oldum diye verisiyeye başlama.

ASLINDA F.Bahçe için fazla konuşmaya gerek yok. Kötü oynadılar, rakibi seyrettiler, 3 pas üst üste yapamadılar ve neticesinde de kaybettiler. Her şeyi anlıyorum da Aykut hoca, F.Bahçe’yi karşı kaleye götürecek çabuk oyuncu lazım. Ve sen bu oyuncuyu (Stoch) yanında oturtuyorsun.

MAÇIN hakemi Bülent Yıldırım iyi bir maç yönetti. Oyuncular kadar koştu, pozisyonlara yakındı ama tek hatası Bekir’i 2. sarıdan kırmızı gösterip oyundan atmamasıydı.

DİĞER YENİ YAZILAR