Reytinglerde birinci çıkan maç yok

Dünya Kupası bütün hızıyla devam ederken, haftalık reyting listelerine baktığımızda günü tüm kişilerde birinci kapatan karşılaşma olmadığını görüyoruz

Haberin Devamı

Dünya Kupası bütün hızıyla devam ederken, haftalık reyting listelerine baktığımızda günü tüm kişilerde birinci kapatan karşılaşma olmadığını görüyoruz. Geçtiğimiz çarşamba gününün tüm kişilerde birincisi bu gece sezon finali yapacak olan Yanık Koza olurken, onu Kanal D'nin dizisi Gümüş izliyor. Günün önemli karşılaşması Almanya-Polonya maçı ise kendine üçüncü sırada yer bulabildi.

Çarşamba gününün bir başka maçı Tunus-Suudi Arabistan karşılaşması 21. sıradan listeye girerken İspanya-Ukrayna maçı ancak 49. gelebildi. 15 Haziran Perşembe gününün tüm kişilerdeki birincisi ise Şöhret dizisi çıktı. İsveç-Paraguay maçı günü dördüncü sırada kapatırken İngiltere-Trnidad Tobago karşılaşması onuncu, Ekvador-Kosta Rika maçı ise ancak 35. gelebildi. Cuma günü ilk beşte tamamen dizilerin hakimiyeti vardı. İpi, Ihlamurlar Altında göğüslerken ikinci Aşk Oyunu, üçüncü Yabancı Damat çıktı. Günün maçı Meksika-Hollanda karşılaşması, Show TV'nin tekrarını yayınladığı Deli Yürek dizisinin ardından altıncı gelebildi. Hollanda-Fildişi Sahilleri karşılaşması dokuzuncu çıkarken Arjantin-Sırbistan Karadağ maçı
28. oldu. Cumartesi gününün tüm kişilerdeki birincisi Star'ın dizisi Kaybolan Yıllar. Onu, Cennet Mahallesi ve Benimle Dans Eder misin izliyor. İtalya-Amerika maçı tüm kişilerde dördüncü çıkarken, Portekiz-İran maçı ilk elliye bile giremedi. Pazar günü ise geçen hafta Kanal 1'e tek reyting birinciliğini kazandıran Brezilya'nın Avustralya'yla yaptığı maç vardı. Ancak sambacılar bu kez tüm kişilerde Kanal D'nin filmi Beşikten Mezara'nın arkasında ikinci çıktı. Fransa-Kore maçı günü üçüncülükle kapatırken Japonya-Hırvatistan maçı 22. sırada yer bulabildi kendine reyting listesinde. Son olarak bu pazartesi gününün tüm kişilerdeki reyting durumuna bir göz atarsak, karşımıza günün birincisi olarak Hababam Sınıfı Merhaba adlı film çıkıyor. Onu Sevda Çiçeği adlı dizi izlerken İspanya-Tunus maçının günü üçüncülükle kapattığı görülüyor.

Suudi Arabistan-Ukrayna maçı kendine 21. sırada yer bulabilirken Togo-İsviçre maçı ancak 45. çıkabildi. Milli takımımızın en zayıf hazırlık maçlarının birinciliği kimselere kaptırmadığı reyting listelerindeki bu durum önümüzdeki günlerde değişecek mi, birlikte göreceğiz? Bu arada yayınlarla ilgili okur tepkilerini de iletmeye devam edeceğiz.

Gülşen içini Pişti'ye döktü
Sezon finali yapan yapımlar arasına Pişti de katıldı. Reha Muhtar'ın, Beyaz, Hülya Avşar ve Demet Akbağ ile birlikte gerçekleştirdiği Pişti'nin son bölümüne, programa telefonla bağlanan Gülşen damgasını vurdu. Genç şarkıcı, canlı yayınında Muhtar ve arkadaşlarının sorularını yanıtladı. Çarpıcı açıklamalar yapan Gülşen, önceleri Erol Köse'yle yaşadığı ilişkiden pişmanlık duymadığını ancak Köse'nin evli olduğunu öğrendikten sonra yaşadığı pişmanlıkla ilişkiyi bitirdiğini söyledi. "Kandırılmış olmak beni üzdü" diyen Gülşen, Erol Köse'ye kendisine açık olmadığı için kızdığını söyledi ve sözlerini şöyle tamamladı: "Erol benim evli biriyle beraber olamayacağımı bildiği için bana boşanmadığını söyleyemedi."

Show'dan Erbil'e Hemşo desteği
Mehmet Ali Erbil'in atv ekranındaki don skandalıyla yatıp kalkar olduk bugünlerde. Kimileri Erbil'in bir daha ekranlarda görünmemesini isterken kimileri de "Burası Türkiye, bir kaç ayda her şey unutulur" dedi. Bu arada Erbil, yeni sezonda Show TV ekranında olacağını açıkladı. Cumartesi gecesi Show TV, Erbil'in Okan Bayülgen'le başrolü paylaşbğı filmi Hemşo'yu yayınladı. Erbil'in yeni kanalı, bu hamleyle ünlü şovmene verdiği desteği ispatladı.

Diziler teker teker bitiyor ekran filmlerle renkleniyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kış sezonunun dizileri teker teker ekrana veda ediyor. Bu gece de tam üç dizi birden sezon finaliyle seyirci karşısında olacak. Show TV ekranındaki Yanık Koza, Kanal D'nin sevilen dizisi Kırık Kanatlar ve atv'nin kahkaha makinesi Avrupa Yakası bu gece sezonu kapatıyor. Kanallar yeni dizilerin yanı sıra yaz ekranını filmlerle renklendiriyor. Bu cuma iki büyük kanalda iki iyi film var. Show, saat 20.00'de Russel Crowe'lu Gladyatör'ü yayınlarken atv'de saat 20.30'da Taylan Kardeşler imzalı bir korku filmi olan Okul ekranlara gelecek.

DİĞER YENİ YAZILAR