Maçlara devam

Ekranda futbol tüm hızıyla sürüyor. Cumartesi günü başlayan Amsterdam Kupası'nda ikinci maçlar bu gece. Turnuvanın yayın hakkını alan Kanal D, turnuvada ikinci maçları ekrana getirecek

Haberin Devamı

Ekranda futbol tüm hızıyla sürüyor. Cumartesi günü başlayan Amsterdam Kupası'nda ikinci maçlar bu gece. Turnuvanın yayın hakkını alan Kanal D, turnuvada ikinci maçları ekrana getirecek. İlk maçta Inter'e 3-0 yenilen Galatasaray, bu kez Liverpool karşısında. (19.25) Turnuvanın diğer maçı ise Inter-Ajax arasında. (21.40) Her iki maçta canlı yayınlanıyor. Ama ekrandaki futbol bunlarla sınırlı değil. TRT 1'de de TSYD Ankara Kupası maçları devam ediyor. Gençlerbirliği, Diyarbakırspor, Ankaragücü ve Elazığspor'un mücadele ettiği turnuvada üçüncülük maçı saat 18.00'de oynanırken, 20.30'da final maçı oynanacak. Futbolseverler için bugün TSYD olmasa da Amsterdam Kupası'nı izlemek keyifli olacak. tv8'de Brezilya Ligi'nden maçların devam ettiğini de hatırlatalım. Parana-Corinthians karşılaşması saat 22.00'de. Söz spordan açılmışken Formula 1 ile ilgili de bir haber vereyim. Bugün Almanya Grand Prix'i yapılıyor ve yarışı her zaman olduğu gibi NTV canlı yayınlıyor. (15.00)

"24" ile yeniden
CNBC-e'de yayınladığı dönemde yoğun ilgi gören "24", bu akşamdan itibaren tekrar ekrana geliyor. Dünyanın ilk eş zamanlı yapımı olan dizi, 24 saatlik bir hikayeyi anlatıyor. Bugün dizinin 4 bölümü bir arada yayınlanıyor. Yani 4 saat kesintisiz dizi izlemeye hazır olun. 24'ü izlemenin en büyük handikapı bir bölümü kaçırdığınız anda hikayenin kopması. Bu arada diziyi sevenlere bir de iyi haber vereyim. 24'ün yeni bölümleri eylül ayından itibaren yine CNBC-e (20.00) de ekrana gelecek. Bu gecenin göze çarpan diğer programlan ise, haber kanallarından, iki kadın gazeteci ve televizyoncu, iki ayrı ülkeden yaptıkları programla ekrana gelecek. Bilge Egemen Uzaktakiler programında Almanya'daki Türkler'i (tv8, 19.05), Ece Temelkuran ise Perspektif de İran'ı anlatacak. (CNN Türk, 22.15)

Zapping
Müslüm Gürses sevenlere müjde! Müslüm ve Yunus Show yeniden ekranda. Konukları da Berdan Mardini ile Pınar Dilşeker. (TGRT, 21.15)

* Dinazorlar Çağı'nı hâlâ izlemediyseniz kaçırılmayacak bir belgesel olduğunu bir kez daha hatırlatayım. Üç boyutlu animasyonlar bizi milyonlarca yıl öncesine götürecek. (NTV, 21.05)

* Doğan Hızlan'ın Karalama Defteri'ni kaçırmayınız. Konunun kendisi bile güzel: Aşk kitapları. Hızlan, yazarlarla aşkı konuşacak. (CNN Türk, 21.10)

DİĞER YENİ YAZILAR