Zarif ve büyülü gelinler

Başrolde tüller ve dantellerin yer aldığı cüretkar tasarımlar gelinleri tavlamaya hazır. Şık, dinamik, yenilikçi, genç ve renkli tasrımlarla gelinler kendilerine hayran bırakacak. Düşük omuzlar halter yakalar ve dantel bu yaza damgasını vuracak.

Pelerinli modeller

Gelinlikte pek kuyruk hayranı değilseniz kısa pelerinli modeller tam size göre olabilir. Ayrıca düğün sonrası etkinlikte de pelerini çıkarıp geceye rahatlıkla devam edebilir ve başka bir kıyafetle gidiyor hissini davetlilere geçirebilirsiniz. Mira Zwilliger, Ines di Santo ve Lela Rose gibi markaların en çok satılan modelleri pelerinli.

Uçuşan tüyler

Tüy detayları kıştan yaza, yazdan gelinliğe sıçradı. Uçuk pembeden, kırık beyaza her türlü mini ya da maxi gelinlikte tüyler genç, dinamik bir etki yaratıyor. Oscar De La Renta, Anne Barge ve Berta’nın da koleksiyonunda uçuşan tüylere sıklıkla rastlanıyor.

Zarif ve büyülü gelinler

Kurdelalar

Kocaman kurdelalar gelinliklere takılıyor bu sezon. Feminen bu detay dramatik bir etki de katıyor. İster belde ister kuyrukta Elizabeth Fillmore, Peter Langner, Anne Barge ille de kurdela diyor.

Uzun kollu alternatifler

Sırt dekolteli, göğüs dekolteli derken uzun kollu modeller tekrar revaçta. Lüks bir sonuç veren uzun kollu modellerde özellikle Naeem Khan çok başarılı modeller çizmiş durumda. Aksesuardan çok kullanılan dantelin kalitesi de bu tarzda büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı

Derin V

Uzun kollu modelleri görünce dekolte olmaz sandıysanız yanılıyorsunuz çünkü hem göğüs hem de sırt bölgesinde derin v dekolteler hala revaçta. Reem Acra, Marchesa ve Lazaro seksi gelinlerini çok sevdi.

Volanlı kollar

Uzun kol trendinin bir başka tarafı da uçuşan kollar. Volanlı modellerin bir adım öne çıktığı modeller kraliyet ailesi mensubu havası veriyor. Alvina Valenta, Monique Lhuillier ve Wtoo bu trendin öncülüğünü yapıyor.

Gelinlikte üç boyut

Sezon modası gösteriyor ki çiçeklerde üç boyut etkisi olmazsa olmaz. Gelinlik için de bu kural değişmiyor. Marchesa’dan Oscar de la Renta’ya kadar bir çok marka 2017 gelinlerini beyaz bir çiçek tarlasından çıkmış gibi göstermek istiyor.

DİĞER YENİ YAZILAR