Kınada şıklık yarışı

Cemiyet bugünlerde İdil Fırat’ın kınasını konuşuyor. Eleştirilen diz boyu gerçi ne yaparsanız yapın insanları mutlu edemezsiniz. Ama benim de şöyle bir yorumum olacak. İdil Fırat’ı ve ailesini şahsen tanıyorum. İdil çok iyi eğitim almış, müthiş kültürlü ve çok şeker bir genç kadın. Hal böyle olunca doğrusu ben de bu ‘arabik’ olaylara şaşırıyorum. Yani hakikaten İdil’in tahtla gelmesi, bazı abartılı olaylar ona yakışmadı bence de, daha doğrusu İdil’in hayalinin bu olması bir enteresan geldi. Evet kına gecesi bizim adetimiz; ama son zamanlarda bu olay bizim adetimizdeki gibi değil de daha çok Arabistan’da ya da Hindistan’da yapılıyor gibi oldu. Her neyse, İdil umarım bol bol eğlenmiştir ve umarım sonsuza kadar mutlu yaşarlar.

Gelelim kıyafetleri eleştirmeye. İdil Fırat; Tuana’nın yaptığı elbise bence olaya gayet uygundu ve İdil’e çok yakışmıştı. Elbisenin biçimi ve rengi gayet iyiydi ve İdil’in saçı ve taktığı taç da olaya gayet uygundu. Sibel Kerimoğlu; İdilin annesi Sibel hanım’ın seçtiği kıyafet de gayet düzgündü. Pudra rengi elbise, kumaşı, biçimi ile hem Sibel hanıma yakışmış hem de o geceye çok uygun seçilmişti.

Haberin Devamı

Kınada şıklık yarışı

Konuklara bakalım…

Çiğdem Eşrefizade hanımefendi elbisesinde bir hareket bir hareket sormayın. Böyle bir elbise için çok genç ve çok ince olmak lazım. Elbisede kafesler, püsküller herşey var ve bu kadar hareketli bir elbise giyince artık altınlar ve bilezikler biraz fazla.

Dalia Garih hanım oldu mu bu, sizin gibi görmüş geçirmiş bir hanım böyle bir davete plaj elbisesi gibi bir elbise ile gider mi. Elbisenin gerek deseni gerek biçimi hiç olmamış.

Zehra Neşe Kavak hanım dizin hemen altında biten payet elbiseniz, zarif topuzunuz, şalınız, ayakkabılarınız, makyajınız, haliniz tavrınız çok asil çok hoş duruyor. Bravo!

Emel Külür; Emel Hanım, elbiseniz gerek rengi gerek duruşuyla size cuk oturmuş. Makyajınız, elbisede hareket olduğu için boynunuzu boş bırakmanız, ayakkabılarınız ve çantanız her şey tam isabet.

Şebnem Çapa; Şebnem hanım böyle otantik geleneksel bir geceye gayet uyan şal desen elbiseniz yine elbisenize uygun takılarınız sandaletiniz ve hep gülen o güzel yüzünüzle her zamanki gibi çok beğenildiniz.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR