Gazete Vatan Logo

Yılbaşı ve Noel'de hediye çılgınlığı

Ultra zenginler için İngiltere'deki ünlü Harrods mağazasının hazırladığı katalogdaki hediyeler dudak uçuklatıyor. 110 bin YTL'lik oyuncak Ferrari'ye aynı anda iki çocuk binebiliyor. Oyuncak Hummer'ın fiyatı ise 57 bin YTL

Yılbaşı ve Noel nedeniyle tüm dünyada hediye çılgınlığı yaşanırken, İngiltere'de bulunan en lüks mağazalarından Harrods'da ultra zenginler için, dudak uçuklatıcı bir hediye katalogu hazırladı. Listede en çok dikkat çeken ise "küçük prenslerin" ilk sürücülük deneyimlerini yaşaması için üretilen oyuncaklar.

Lüks bir otomobil fiyatı olan 75 bin dolara (110 bin YTL) satılan oyuncak Ferrari, 176 bin dolarlık (246 bin YTL) gerçeğini aratmıyor. 8 ile 14 yaş arasındaki çocuklar için üretilen 2.7 metre uzunluğundaki 3 vitesli Ferrari Testarossa benzinle çalışıyor. Saatte 20 kilometre hız yapabiliyor. Çelik j antlı oyuncak otomobile iki çocuk sığabiliyor. Göze çarpan diğer bir oyuncak ise oyuncak Hummer. 41 bin dolar (57 bin YTL) değerindeki Hummer, 9 beygir gücünde. Hidrolik frenli oyuncak araba, 172 bin YTL'lik orjinalinin aynısı.

ARAPLARIN GÖZDESİ
İki oyuncak için ayrıca 4 bin dolar (5 bin 600 YTL) kargo ücreti alınıyor, iki oyuncağa da Arap Şeyhleri büyük ilgi gösteriyor.