Gazete Vatan Logo

Uçakta çırılçıplak soyundu!

ABD'de Los Angeles'a gitmekte olan bir uçak, bir yolcu uçus sırasında üzerindeki bütün kıyafetleri çıkarıp çırılçıplak kalınca rotasını New Mexico'nun Albuquerque kentine çevirmek zorunda kaldı

ALBUQUERQUE - ABD'de Los Angeles'a gitmekte olan bir uçak, bir yolcu uçus sırasında üzerindeki bütün kıyafetleri çıkarıp çırılçıplak kalınca rotasını New Mexico'nun Albuquerque kentine çevirmek zorunda kaldı.

Uçuş görevlileri çırırçıplak soyunan adamı battaniyetlerle örtmek zorunda kaldı. 50 yaşındaki New Yorklu Keith Wright uçak salı gecesi 705 sefer sayılı uçağın zorunlu iniş yapmasının ardından havaalanı polisi tarafından gözaltına alındı.



Kuzey Carolina'nın Charlotte kentinden Los Angeles'a gitmekte olan uçakta 148 yolcu bulunuyordu. Hostes kıyafetlerini çıkaran adamı birkaç kez giyinmesi yönünde uyardı, ancak adamın hiçbir tepki vermemesi üzerine üzerini battaniye ile örtmek zorunda kaldı. Battaniyeyi üzerinden atan adam, uçakta bulunan iki polisten yardım isteyen hostesi yumrukladı ve tekme attı.

İzinli olarak uçakta yolculuk yapan iki polis bunun üzerine Wright'ı iniş öncesinde kelepçelemek zorunda kaldı.

Wright'ın olayın ardından FBI yetkililerine, iki uçlu duygudurum bozukluğu olarak bilinen bipolar bozukluk hastalığı olduğunu, o sabah ilaçlarını almadığını ve olan biteni hatırlamadığını söyledi.

Uçuş görevlilerinden biri Wright'ı uçağa binmeden önce de dans ederken görmüş, ancak içkiyi biraz fazla kaçırdığını sanmış. Daha sonra adamın üzerinde alkol kokusu olmadığını farkedince de bir sorun olmadığını düşünmüş.

Mürettebatın Wright'ın tedaviye ihtiyacı olduğu düşünüldüğü için rotasını değiştirdiği kaydedilirken, yolcuların panik yapmadığı ve durumu gayet sakin karşıladığı kaydedildi.

Haberin Devamı