Gazete Vatan Logo

Taş Kağıt Makas Fecir kimdir? Burak Yörük kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı? Burak Yörük’ün biyografisi

Taş Kağıt Makas dizisinde Fecir Emirkıran rolüne hayat veren yakışıklı oyuncu Burak Yörük’ün kim olduğu merak ediliyor. Çarşamba günleri dizileri arasındaki yerini alan Taş Kağıt Makas dizisinde Fecir Emirkıran’ı Burak Yörük kimdir, kaç yaşında, nereli?

Taş Kağıt Makas Fecir kimdir? Burak Yörük kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı? Burak Yörük’ün biyografisi

Taş Kağıt Makas dizisi bu akşam yayın hayatına başlıyor. Kanal D çarşamba dizileri arasında yer alan Taş Kağıt Makas dizisinde Fecir Emirkıran rolüne hayat veren Burak Yörük’ün biyografisi sorgulanıyor. Londra’dan yeni gelen ve İstanbul gecelerinin hızlı ismi Fecir Emirkıran hikayesi dikkat çekti.

TAŞ KAĞIT MAKAS FECİR EMİRKIRAN KİM?

Taş Kağıt Makas dizisinde Fecir Emirkıran dışarıdan bakıldığında güçlü, çekici ve karizmatik biridir. Ama duygusal dalgalanmaları olan, oldukça kibirli, maço ve öfke kontrolünü sağlayamayan bir sosyopattır. Duygularını sınırların çok ötesinde yaşayan Fecir, travmatik geçmişinin yaralarını iç dünyasında yaşamaya devam ediyor. Emirkıran Grup’un başkanı olan Taş Kağıt Makas Fecir bir sosyal medya uygulamasında keşfettiği ve şarkı söyleyişinden çok etkilendiği Büşra’yla yolları kesişince hikayesi başladı.

BURAK YÖRÜK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Aslen Arnavut kökenli bir aileden gelen oyuncu Burak Yörük 26 Mayıs 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitim gören Burak Yörük, oyunculuk kariyerine 9 yaşında başladı.

Haberin Devamı

Burak Yörük oynadığı diziler Biz Boşanıyoruz, 20 Dakika, Ben Onu Çok Sevdim gibi yapımlar oldu.