Gazete Vatan Logo

Onlara şans verirken iki kere düşünün! Terazi burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?

Terazi burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? İlişkilerinde burçları ön plana çıkaran kadınlara özel bir tüyo hazırladık. Astrolojiye merak salan pek çok kişi kadın - erkek ilişkilerinde burçların da payını inkar etmiyor. Özellikle Terazi burcu erkeğinin özelliklerini araştıranlar için onların nasıl kadınlardan hoşlandığına haberimizde yer verdik.

Onlara şans verirken iki kere düşünün! Terazi burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?

İlişki uzmanları ya da astrologların Terazi burcu erkeği hakkında yorumları malum. Burçların karakteristik özellikleri bir yana yükselen burçlar da devreye girince kimileri için tahminler epey zorlaşıyor. Bu haberimizde Terazi burcu erkeğinin nasıl kadınlardan hoşlandığını ve özelliklerini araştırdık.

TERAZİ BURCU ERKEĞİ NASIL KADINLARDAN HOŞLANIR?

Bilindiği gibi Terazi burcu hava burcudur. Hava grubu burçlarıyla iyi anlaştığı gözlemlenmektedir. Yükselenin de toprak grubu olduğu düşünüldüğünde denge de kaçınılmaz oluyor.

Bakımlı, zarif, ağzı bozuk olmayan ve kendine yatırım yapan kadınlar terazi burcu erkeğinin gözünden kaçmıyor.

İşte tüyo!

Ancak bu burcun erkeğiyle ilişkiye başlamak niyetindeyseniz iki kere düşünmeniz gerekiyor. Zira pek çok burç yorumcusu ve astrologa göre Terazi burcunun erkeği ilişkide kadının özelliklerine pek dikkat etmiyor. Sabit birini sevmekteki zaafı onu ele avuca sığmaz bir kişiliğe sokabiliyor.