Gazete Vatan Logo

Öğrencilerine öldüğü söylenmedi!

Trafik kazasında ölen Canan öğretmenin öğrencilerine travma yaşamasınlar diye “tayini başka okula çıktı” denildi. 1 hafta izin verilen öğrencilere acı haber uzman eşliğinde verilecek.

Öğrencilerine öldüğü söylenmedi!

AYDIN Yörük Ali Efe İlkokulu’nda görevli öğretmen Canan Azazi (44), geçen 11 Kasım’da, Girne Mahallesi’ndeki hemzemin geçitten karşıya geçmek isterken İzmir-Aydın seferini yapan yük treninin çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi. Canan öğretmen için dün sabah cenaze töreni düzenlendi. Törende Canan Azazi’nin eşi Nevşehir İl Planlama ve Koordinasyon İl Müdürü Sabahattin Azazi, kızı Bilge Azazi (15), oğlu Deniz Azazi (19) ve annesi Emine Özgün (70) gözyaşlarına boğuldu.

Tabuta sarılarak ağlayan Azizi’in eşi, çocukları ve annesi diğer yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Bu uygulama bir ilk

Azazi için yakınlarının yaşadığı Bornova’da ikinci bir cenaze töreni düzenlenip, ilçe mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi. Öte yandan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, bir ilke imza atıp, Canan öğretmenin öğrencilerine travma yaşamaması için “Öğretmeninizin başka bir okula tayini çıktı” diyerek, bir hafta izin verip, psikolojik destek için de rehber öğretmenlerden oluşan 5 kişilik ekip kurdu.

Haberin Devamı