Gazete Vatan Logo

MANGO'dan göz kamaştıran defile

MANGO, 2011 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu'nu Çırağan Palace'da tanıttı.

Ünlü İspanyol moda markası MANGO, 2011 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu'nu Çırağan Palace Kempinski'de düzenlediği muhteşem defile ile tanıttı. İstanbul Cemiyet hayatından birçok seçkin konuğun katıldığı defilede en çok dikkat çeken isimlerden biri NewYork sosyetesinin önemli isimlerinden ünlü top model Olivia Palermo oldu

Her sezon düzenlediği yeni koleksiyon defileleri ile dikkatleri üzerine çeken MANGO'nun “Modernist Resort” adlı 2011 İlkbahar -Yaz Koleksiyonu büyük beğeni topladı.

Koreografisini Öner Evez'in üstlendiği defilede aralarında Selda Car, Didem Soydan, Ülkü Taşkın, Ebru Öztürk, Nur Gümüşdoğrayan, Merve Büyüksaraç gibi isimlerin de bulunduğu 30'a yakın ünlü manken MANGO podyumunda “Modernist Resort” koleksiyonunu tanıttılar.

Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleşen ve MANGO Ortaklarından Yönetici Genel Müdür Sezai Eren, Ticari Genel Müdür Arif Zurnacı ve Mango Kurumsal İletişim Müdürü Neşe Kohen'in evsahipliğinde gerçekleşen MANGO defilesini İstanbul Cemiyet hayatından Ivana Sert, Sinem Yıldırım, Gülbin-Erkan Simitçioğlu, Arzu–Mehmet Arslan, İlker İnanoğlu, Birnur Selim Gazioğlu, Buket- Hayrettin Taşdelen, Canan-Selin İmer, Önder Bekensir, Gamze Karaman gibi birbirinden ünlü isimler izledi.

Mango'nun onur konuğu ünlü top model Olivia Palermo'nun katılımı ile daha da renklenen Mango 2011 İlkbahar- Yaz defilesi, bu yıl ilk kez Facebook Sosyal Ağ sitesinden canlı olarak yayınlandı. Defilenin ardından düzenlenen after party'de ise konuklar gecenin konsepti için hazırlanan sokak dekorları içerisinde eğlenceli anlar yaşadılar.


2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu hakkında:

Modernist Resort olarak adlandırılan 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda Mango, basit hatları ve minimalist silüetleri vurgulayan ve buna parlak renkler ve çizgilerdeki grafik kontrastlar yoluyla enerji katan sade, modernist bir görünüme ağırlık veriyor.

Akıcılık transparanlar ve hafif kumaşlar yoluyla elde edilirken, modern bir görünüme ulaşılabilmesi amacıyla oranlar sıradışı şekilde kombine edilmiş durumda. Daha uzun etekler kalem ve hafifçe ayrıntılı formlara doğru çevrilirken, hareket ve hissilik uyandırıyor. Erkek spor giyim detaylara koordineli klasikler, hafif dikim ve kağıt dokunuşlu pamuk kumaşlar ekleniyor. Bu, daha bol şekillerle kontrast oluşturan boxy ve A-line formlarını ortaya çıkarıyor.

Bu sade ve modernist görünüm arayışı renk paletine de yansıtılıyor. Açık limon renk blokları ve nane yeşili tonları iyimser bir hava eklerken, karpuz pembesi, farklı nü ve sarımsı kahverengi tonları koleksiyona bağlantılardaki hafif altın tonları ile kontrast oluşturan şık kombinasyonlarla birlikte kullanışlı deluxe görünümü katıyor.

Haberin Devamı