Gazete Vatan Logo

Kırmızı bültenle aransın

Savcı, manken Burcu Çağlayan’ın ölümüyle ilgili olarak aranan işadamı İbrahim Tokgöz hakkında kırmızı bülten çıkartılması talebinde bulundu

Kırmızı bültenle aransın

ANTALYA’da 6 yıl önce erkek arkadaşı İbrahim Tokgöz’ün 5’inci kattaki evinin balkonundan düşen manken Burcu Çağlayan’ın ölümüyle ilgili davanın duruşmasında, sanık Tokgöz için kırmızı bülten çıkarılması istendi. Tokgöz’ün avukatlarından Naim Karakaya, müvekkilinin yurtdışına çıkış yapmadığına dair belgenin dosyada mevcut olduğunu belirterek, kırmızı bülten talebinin reddini istedi. Burcu Çağlayan’ın eşi ve ailesinin avukatları ise yargılamanın uzamasının nedeninin Tokgöz’ün kaçması olduğunu belirterek, kırmızı bülten talebinin yerinde olduğunu söyledi.

Animasyon hazırlanacak

Mahkeme, İbrahim Tokgöz ile ilgili kırmızı bülten çıkartılma talebinin sanığın yurt dışına çıkıp çıkmadığıyla ilgili emniyete yazılacak müzekkerenin cevabı geldikten sonra değerlendirilmesine karar verdi. Olayın düşme, atma ya da itme suretiyle mi gerçekleştiğine ilişkin tespitin yapılması için dosyanın Ankara Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesine gönderilip oluşturulacak üç kişilik bilirkişi heyetine verilmesine karar veren mahkeme, bununla ilgili bilgisayar animasyonları hazırlanarak raporların istenmesine hükmetti.

Haberin Devamı