Gazete Vatan Logo

Kamyon kazası TEM'i felç etti

TEM'de seyir halindeki bir kamyon, yolun sağına park etmiş başka bir kamyona arkadan çarptı

Aracının içinde sıkışan sürücü itfaiyenin yoğun çalışması sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Kazayı gören bir başka sürücü "Büyük olasılıkla şoför uyuduğu için kazaya neden oldu. Mucize eseri yaralı olarak kurtuldu" dedi.

Hadımköy’den Mahmutbey Gişeler yönüne 06.00 sıralarında kağıt yüklü kamyonuyla giden Emre Doğru, emniyet şeridine çekilen çimento yüklü kamyona arkadan süratle çarptı. Kazada Emre Doğru aracının içinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye erlerinin yoğun çalışması sonucu Emre Doğru sıkıştığı yerden kurtarılarak ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Doğru’nun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kamyonunu park eden Erdal Doğru, "Yorulunca aracımı yolun sağ tarafına park ettim. Direksiyon mahallinden diğer tarafa geçmeye çalıştığım sırada büyük bir sarsıntıyla irkildim. İnince bir başka kamyonun bana çarptığını gördüm. Şoföre ‘geçmiş olsun’ dedikten sonra bana iyi olduğunu belirtti. Ben de durumu sağlık, itfaiye ve polise bildirdim. Can kaybı olmaması tek tesellimiz" diye konuştu.

Kaza sonrası olay yerine gelen trafik polisleri yoğun olan sabah trafiğini tek şeritten vermek zorunda kaldı. Araç kuyrukları kilometrelerce sürerken, kaza yapan araçların çekilmesi ve yola saçılan çimento torbalarının kaldırılarak yolun temizlenmesinden sonra yol trafiğe açıldı.

Haberin Devamı