Gazete Vatan Logo

Havalimanında korkunç ölüm!

Ankara Esenboğa Havalimanı’nda kafasına sürgülü kapı düşen ramp şoförü Cemil Aktaş, olay yerinde feci şekilde can verdi.


Esenboğa Havalimanı’nda önceki gece bir kişinin ölümüyle sonuçlanan feci bir kaza yaşandı. THY ve Havaş ortaklığındaki TGS Yer Hizmetleri şirketinde şoför olarak görev yapan Cemil Aktaş, kafasına sürgülü kapı düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Önceki gece nöbet sırasında yaşanan kazada, 33 yaşındaki işçi hayatını kaybetti. Şut altı olarak bilinen bölgeye giderken kullanılan sürgülü kapı, TGS’de ramp şoförü olarak çalışan Cemil Aktaş’ın kafasına düştü. Kapının başına isabet etmesi üzerine Cemil Aktaş kanlar içinde yere yığıldı. Genç işçi, bütün çabalara rağmen kurtarılamazken kazanın nasıl yaşandığının anlaşılabilmesi için olayla ilgili görüntülere el konuldu ve soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre, hayatını kaybeden ramp şoförü Cemil Aktaş'ın apron hız limitinin üzerinde araç kullandığı sırada kapıya çarparak kapının üzerine düşmesine neden olduğu ifade edildi. Savcılığın bu iddiayı da göz önünde bulundurarak incelemesini sürdürdüğü kaydedildi. Aktaş, evli ve üç çocuk babasıydı. Aktaş’ın cenazesi dün Cuma toprağa verildi.

Haberin Devamı