Gazete Vatan Logo

Hasta baba vahşeti: İkizlerini katletti

İstanbul Küçükçekmece’de ağır bir hastalığı olduğu için cinnet geçiren baba, 5 yaşındaki ikizleri Elifcan ile Dilara’yı boğazlarını bıçakla keserek öldürdü. Eşi Gülistan’ı da ağır yaralayan baba kaçtı

Hasta baba vahşeti: İkizlerini katletti

İstanbul Küçükçekmece’de cinnet getiren baba İhsan Akay (30), 5 yaşındaki ikiz kızlarını bıçakla boğazlayarak öldürdü, eşini de ağır yaraladıktan sonra kaçtı.

Görenler dehşete düştü

Tüyler ürperten olay dün akşam saatlerinde Küçükçekmece’de meydana geldi. İddiaya göre, ağır bir hastalığı olduğu için cinnet getirdiği öne sürülen baba İhsan Akay (30), evde 5 yaşındaki ikiz kızları Elifcan ve Dilara’yı boğazlarını bıçakla keserek öldürdü. Ardından da eşi Gülistan’ı (25) ağır şekilde yaralayan Akay, olay yerinden kaçtı. Apartmandaki çığlık sesleri üzerine vatandaşların aradığı sağlık ve polis ekipleri, kısa sürede olay yerine gelince acı tablo ortaya çıktı. İkizlerin hayatını kaybettiğini belirleyen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan anne Gülistan Akay’ı ambulansla hastaneye kaldırdı. Evde inceleme başlatan polis ekipleri, kaçan katil zanlısı babayı arıyor.