Gazete Vatan Logo

Hamile karısını katletti kovukta yakalandı

Kars’ta 8 aylık hamile eşi Sezen’i öldüren Barış Alkan ormanda ağaç kovuğunda yakalandı. Ölen annenin karnından sezaryenle alınan kız bebek, hastanede kuvözde tedaviye alındı...

Hamile karısını katletti  kovukta yakalandı

KARS’IN Sarıkamış ilçesi Şehitler Mahallesi’nde meydana gelen olayda inşaat işçisi Barış Alkan ile bir süredir aralarında geçimsizlik olduğu öne sürülen eşi Sezen Alkan arasında tartışma çıktı. Bir anda öfkelenen Barış Alkan, 4 ve 2 yaşlarında, iki çocuğunun yanında 8 aylık hamile eşi Sezen’i bıçaklayarak öldürdü. Hastaneye kaldırılan Sezen Alkan’ın karnındaki bebeği için doktorlar, yoğun çaba harcadı. 33 haftalık kız bebek, sezaryenle ölen annesinin karnından alındı. Bebek, daha sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde sevk edildi ve kuvözde tedaviye alındı. Kaçan katil koca Barış Alkan ise dün ilçeye 8 kilometre uzaklıktaki Kızılçubuk mevkiinde, ormanda bir ağaç kovuğunda saklanırken yakalandı.

‘Hayvan bile yapmaz’

Yeğeninin cenazesini alan amca Selahattin Ateş, “Yeğenim sancılanmış, ambulans istemişler. Ambulans biraz geç kalmış. Kocası da o sırada işten dönmüş. Tartışma çıkmış. Bıçağı eline alıyor. Boğazını, burnunu, dudağını, kulağını kesmiş. Hayvan bunu yapmaz. Vahşet bu yaptığı” dedi.

Haberin Devamı