Gazete Vatan Logo

Gamze Sakallıoğlu'nu kim öldürdü, katil kim? Gamze Sakallıoğlu cinayeti çözüldü mü? Gamze Sakallıoğlu otopsi sonucu ne, neden öldü?

Bodrum'da 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun yatağında ölü bulunmasına ilişkin yeni deliller sonucu aralarında annesi, babası, ağabeyi ve ablasının da bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı. Peki, Gamze Sakallıoğlu'nu kim öldürdü, katil kim? Gamze Sakallıoğlu cinayeti çözüldü mü? Gamze Sakallıoğlu otopsi sonucu ne, neden öldü?

Gamze Sakallıoğlu'nu kim öldürdü, katil kim? Gamze Sakallıoğlu cinayeti çözüldü mü? Gamze Sakallıoğlu otopsi sonucu ne, neden öldü?

Muğla'nın Bodrum ilçesi Mazı Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu, 24 Ocak günü iddiaya göre evde kendisini uyandırmak için odaya giren annesi T. Sakallıoğlu tarafından yatağında hareketsiz halde bulundu. İhbar üzerine eve giden sağlık ekibi, Gamze Sakallıoğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Peki, Gamze Sakallıoğlu'nu kim öldürdü, Gamze Sakallıoğlu cinayeti çözüldü mü?

Gamze Sakallıoğlu neden öldü?

Herhangi bir sağlık sorunu olmadığı ifade edilen genç kadının boynunda izler olduğu tespit edildi. Otopsinin ardından Sakallıoğlu'nun cenazesi iki gün sonra toprağa verildi. Jandarma Suç Araştırma Timi'nin (JASAT) evde yaptığı inceleme sonucu genç kadının hayatını kaybetmesi, kayıtlara 'şüpheli ölüm' olarak geçti. 

Gamze Sakallıoğlu'nun otopsi raporunda boyun kemiğinin kırık olduğu bulgusu yer aldı. Bunun üzerine anne T. ve baba M.H. Sakallıoğlu (53) gözaltına alındı. Sulh ceza hakimliğince tutuklanan ve dört ay cezaevinde kalan Sakallıoğlu çifti, adli kontrol şartı ile tahliye edildi.

Haberin Devamı

Gamze Sakallıoğlu'nu kim öldürdü?

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, gizli bir tanığın itirafı üzerine olayla ilgili yeniden çalışma başlattı. Elde edilen yeni deliller sonucu T. ve M.H. Sakallıoğlu hakkında bir kez daha gözaltı kararı çıkarıldı. 

Polis, Sakallıoğlu çiftini gözaltına almak için İstanbul'da katıldıkları televizyon programının çekildiği stüdyoya gitti. Yayın sona erdikten sonra gözaltına alınarak Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüpheliler, daha sonra Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

9 kişi gözaltında 

Sakallıoğlu çifti Bodrum’a getirilerek sağlık kontrolünden geçirildikten sonra karakola götürüldü. Sakallıoğlu çifti ile birlikte ağabeyi M.S. yengesi N.S. amcası E.S. kuzeni G.S. ile erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen R.K. Bodrum'da, ablası F.K. ile eniştesi D.K. Milas'ta jandarma ekiplerince gözaltına aldı.