Gazete Vatan Logo

Gamze Sakallıoğlu neden öldü, katili kim? Gamze Sakallıoğlu kimdir, ölüm olayı nasıl oldu?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu, annesi tarafından yatağında ölü bulunmuştu. Boynu kırıldığı tespit edilen genç kızın anne ve babası tutuklanırken, adliyeye sevk edildiği sırada konuşan anne bir iddiada bulundu ve gelini Nazlı ile onun annesinden şüphelendiğini dile getirdi. Peki, Gamze Sakallıoğlu neden öldü?

Gamze Sakallıoğlu neden öldü, katili kim? Gamze Sakallıoğlu kimdir, ölüm olayı nasıl oldu?

Gamze Sakallıoğlu neden öldü? Muğla'nın Bodrum ilçesinde 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu, odasında ölü bulunmuş, ancak Annesi tarafından bulunan Gamze'nin boynundaki kızarıklar dikkat çekince yapılan otopside Sakallıoğlu’nun boynunda kırık olduğu tespit edilmişti. Söz konusu gelişmenin ardından anne Turcen Sakallıoğlu ve baba Mehmet Halil Sakallıoğlu tutuklandı. Ancak anne ortaya bambaşka bir iddia attı. İşte Gamze Sakallıoğlu olayı ile ilgili detaylar…

Gamze Sakallıoğlu olayında tüyler ürperten iddialar ortaya atıldı!

Bodrum'da ailesiyle yaşayan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun odasında boynu kırık olarak ölü bulunmasıyla ilgili anne ve babası tutuklandı. İlk incelemede genç kızın boynunda kızarıklıklar olduğu görülmüştü. Adli Tıp'taki otopside ise boynunda kırık olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine anne Turcen Sakallıoğlu ile baba Mehmet Halil Sakallıoğlu gözaltına alındı. Turcen Sakallıoğlu, adliyeye sevk edildiği sırada gazetecilerin soruları üzerine "Benim hiçbir suçum yok. Yatağında ölü buldum. Birileri öldürmüş çocuğumu. Gelinim Nazlı'dan ve onun annesinden şüpheleniyorum. Başkası da olabilir" dedi.

Haberin Devamı

15 gün önce tartışma çıkmış

Anne Turcen ve baba Mehmet Halil Sakallıoğlu, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İddiaya göre, Genç kızın ağabeyi Mefar Sakallıoğlu, 1 yıl önce Nazlı Sakallıoğlu ile evlendi. Evli çift, Mefar'ın babası ve annesiyle birlikte yaşamaya başladı. Ancak Mefar ve eşi Nazlı, 15 gün önce bir anlaşmazlıktan dolayı evlerini ayırarak Nazlı'nın memleketi Ordu'ya gitti. Ordu'da iş bulamayan çift, daha sonra Milas'a taşındı.

"El üstünde tutulurdu"

Genç kızın kuzeni Görkem Sakallıoğlu (24), "Anne ve babası böyle bir şey yapacak insanlar değil. El üstünde tutulurdu. Amcam, Gamze'ye motor, araba ve traktör kullanmayı bile öğretmişti. Ona ev alma hayalleri vardı" diye konuştu.

4 kardeşten en küçüğü olan Gamze'nin cenazesi dün Çamlıca Mezarlığı'nda toprağa verildi. Mezarın başında gözyaşı döken Gamze'nin ablası Fatma Köse, kardeşinin mezarını kırmızı tülbentle süsledi. Aşçılık bölümü 2'nci sınıfta okuyan Gamze'nin Mumcular merkezinde bir restoranda staj yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı