Gazete Vatan Logo

Eski eşini sokakta üzerine benzin döküp yaktı!

Eski eşini sokakta üzerine benzin döküp yaktı!

Alevler içinde kalan 3 çocuk annesi Gönül Çalışkan, hastaneye kaldırılırken, kaçan koca saatler sonra bir dernekte yakalandı.

İSTANBUL Tuzla’da meydana gelen olay şöyle gelişti: Zümrüt Kuran Kursu’nda aşçı yardımcısı olarak çalışan 36 yaşındaki Gönül Çalışkan’ın yolu evine 100 metre uzaklıkta, 2 ay önce resmen boşandığı eski eşi Salih Çakır tarafından kesildi. Yaşanan sözlü tartışmanın ardından Salih Çakır, 3 çocuğunun annesinin üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Alevler içerisinde kalan kadının yardımına yoldan geçen bir vatandaş koştu. Olayda yüzü ve vücudu yanan Gönül Çalışkan ağır yaralanırken, kendisine yardım eden vatandaş ellerinden hafif şekilde yaralandı. Çakır kendisini yakalamak isteyen vatandaşları da ‘yakma’ tehdidiyle uzaklaştırarak kayıplara karıştı. Ağır yaralı kadın ise Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alındı. Yaralı diğer vatandaş ise tedavisinin ardından taburcu edildi.



Polis, Salih Çakır’ı yakalamak için çalışma başlattı. Eski eşini sık sık rahatsız ettiği ortaya çıkan Çakır’a telefonla ulaşan polis, Çakır’ı akşam saatlerinde Tuzla‘da bir dernekte yakalayarak gözaltına aldı.