Gazete Vatan Logo

Çocuklara Akbank Sanat’tan hediyeler

Eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmaları ile çocukları sanatın büyülü dünyasıyla buluşturan Akbank Sanat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Nisan ayında çocuklar için zengin bir program hazırladı. Akbank Çocuk Tiyatrosu’ndaki eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmaları gibi pek çok etkinlik Nisan ayı boyunca Akbank Sanat’ta çocukları bekliyor

Çocuklara Akbank Sanat’tan hediyeler

Ben Bir Sanat Eseriyim (28 Nisan)

“Ben Bir Sanat Eseriyim”, çocuklara dünyaca ünlü ressamların meşhur eserlerini eğlenceli bir yolla tanıtıyor. Çeşitli oyunlarla renklenen atölyede, ünlü tablolardan biri seçiliyor ve canlandırması yapılıyor.

Geometrik Sanat (28 Nisan)

“Geometrik Sanat”ta, noktalar çizgiye, çizgiler geometrik şekillere, şekiller de dağa, güneşe, rokete dönüşüyor. Matematikten sanata giden bu eğlenceli yolda ortaya çıkardıkları eserlerden büyük keyif alan çocuklar, resimlerinde geometriyi sıklıkla kullanan Paul Klee, Piet Mondrian, Wassily Kandinsky gibi dünyaca ünlü ressamları da tanımış oluyor.

Oyuncak Heykel Atölyesi (24 Nisan)

‘Hiç heykelle oynanmaz’ deme ve oyuncak heykelinin ismini düşünmeye şimdiden başla! Minikler için bulunmaz bir çalışma ortamı ve sonsuz hayal gücü Akbank Sanat Oyuncak Heykel Atölyesi’nde. 7-14 yaş grubu çocuklar bu atölye çalışmasında hayallerindeki oyuncak heykeli yapma ve sonra bu heykeller ile dilediği gibi oynama fırsatı buluyor.

Mini Mozaik Atölyesi (24-28 Nisan)

Haberin Devamı

Mini mini parçaların yan yana gelmesiyle oluşan mozaik tekniği Akbank Sanat’ta çocukların hayalleriyle renkleniyor. Rengarenk mini boncuklar, çocukların yaratıcılıkları ve bolca eğlence Akbank Sanat’ta sizleri bekliyor!

Eller Kollar Artık Hepsi Heykeller (28 Nisan)Artık sanata uzak durmak, uzaktan bakmak yok. Akbank Sanat’ta düzenlenen “Eller Kollar Artık Hepsi Heykeller” atölye çalışması ile sanat içimize işleyecek ve adeta vücudumuzun bir parçası olacak. Ellerimiz ve kollarımız bu atölyede rengarenk heykellere dönüşecek.

Ayakkabılar renk katacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hem renkli hem de eğlenceli adımlar atmak isteyen çocuklar için FLO, koleksiyonuyla sayısız seçenek sunuyor. Yeni koleksiyonuyla tüm çocukları cıvıl cıvıl modellerle buluşturan FLO, rahatlığı ve renkleriyle çocukları hayallerini süsleyen modellerle mutlu ediyor. Bayram coşkusunu tüm sevinciyle yaşayan çocuklara, hediye edilecek en güzel alternatifler arasında yer alan FLO ayakkabılar, hem günlük yaşamda hem de bayram kutlamalarında rahatlıkla kullanılıyor.

Haberin Devamı

Aslan Kral, Disney ekranında

Disney Türkiye, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl yine aralarında pek çok ilklerin de yer alacağı coşkulu ve rengârenk aktivitelerle kutluyor. Disney Türkiye Facebook sayfasında düzenlenecek eğlenceli bir resim yarışması ile tüm katılımcılara Walt Disney Stüdyoları’na aile seyahat paketi kazanma fırsatı sunuyor. Disney Channel ekranlarında bugün boyunca sunulacak renkli içerikler arasında sevilen Disney Pixar klasiklerinden Aslan Kral ve Aslan Koruyucular’ın 2. sezon özel gösterimleri de yer alıyor.

FESTİVAL GİBİ GÜN

Çocukların eğlence&öğrence şehri

KidzMondo, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ‘Kidz Fest’ ile birbirinden renkli etkinliklerle çocukları ağırlıyor. 29 Nisan’a kadar; hip-hop ve r&b dans gösterileri, yaratıcılık atölyeleri, bando turları, yüz boyama etkinlikleri ve daha pek çok aktivite KidzMondo’da çocuklarla buluşacak. ‘En İyi Arkadaşım’ ve ‘Gizemli Ev’ tiyatro oyunları KidzMondo’da sahneye taşınacak. Bando gösterisi şenlik boyunca KidzMondo içinde çocuklarla birlikte tur atacak.

Haberin Devamı

Yarışmalarla eğlenecekler

Muzipo Kids, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. yılını tüm merkezlerinde gerçekleştirilecek çeşitli etkinliklerle kutlayacak. 1,5-12 yaş aralığındaki tüm çocukların katılabileceği kutlamalar, bugün saat 11.00-15.00 arasında gerçekleşecek. Kutlama programı boyunca düzenlenecek birbirinden keyifli aktiviteler, yarışmalar ve oyunlar ile çocuklar eğlenceye doyacak. Ayrıca tüm oyun ve spor grubu yeni üyeliklerinde yüzde 20 indirim avantajı da sunulacak.