Gazete Vatan Logo

Chat aşkı cinayetine 2 müebbet

Kızının internette tanıştığı genci öldürttüğü iddia edilen baba ile katil zanlısı yeğeni için müebbet hapis istendi. Chat aşkını kaybeden Zeliha Özsarı, “Babam bu konuda bana olumlu yaklaşmıştı” dedi

ADANA Eskici Türkü Bar’da garsonluk yapan Nebil Örgen (23), Burdur’da yaşayan Zeliha Özsarı (20) ile internette bir arkadaşlık sitesinde tanıştı. Bir süre sonra birbirlerini görmek isteyen iki sevgiliden Zeliha, Adana’ya Nebil’in yanına geldi. Ailesinin istememesine rağmen genç kızı evinde misafir eden Nebil, bir hafta sonra, barda çalıştığı bir gece dışarı çağrılıp kafasına sıkılan kurşunla yaralandı, kaldırıldığı hastanede 2 gün sonra yaşamını yitirdi. Katil zanlısı ile boğuşan bar sahibi Ömer Beyazçiçek, saldırganın elinden cinayette kullandığı silahı almayı başardı. Ancak saldırgan kaçtı.

Gözaltına alınan Zeliha Özsarı, “Nebil, beni Adana’ya davet edip evlenmek isteğini söyledi. Ben de çok samimi bulup her şeyi bırakıp yanına geldim. Ancak Nebil’in ailesi ilişkimize sıcak bakmadı. Babama Adana’ya geldikten sonra telefon edip yerimi ve Nebil’in ne iş yaptığını söyledim. Olumlu bakıp destek için 500 YTL para gönderdi. Her şeyin yoluna girdiğini düşünmeye başlarken, Nebil’in ölüm haberiyle dünyam başıma yıkıldı” dedi.

SUÇLANAN DAYI-YEĞEN
Baba Ahmet Özsarı için, ’kasten adam öldürmeye azmettirme’, yeğeni Ali Bağcı için ise ’Kasten adam öldürme’den müebbet hapis cezası istendi.

Haberin Devamı