Gazete Vatan Logo

Birbirlerinin kestiler!

Alkol alıp birbirlerini yaraladılar. Polis kanı durdurmak için bakın ne yaptı?..

İzmir'in Konak ilçesinde üniversiteli bir gencin telefonunu aldıktan sonra geri vermeyen şahıs ile telefonu geri vermesini isteyen arkadaşı arasında kavga çıktı. Alkollü olan şahıslar, içki şişeleriyle birbirlerini yaraladı. Olay yerine gelen bisikletli polis, kanamayı durdurmak için üzerindeki elbiseyi kullandı.
Olay, Akdeniz Mahallesi'nde meydana geldi. Bir avukatlık bürosunda çalışan Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi 3. sınıf öğrencisi Osman Telli (20), Kordon'a gelerek çimlerin üzerinde alkol alan 2 kişinin yanına oturup muhabbete katıldı. Çöp toplayıcılığı yapan Erdal Cefa (33) gencin güvenini kötüye kullanarak cep telefonunu bir yeri aramak için istedi ve bir daha geri vermedi. Raşit Sümbül (41) ise arkadaşına gencin telefonunu geri vermesini söyledi. Çıkan tartışma alkolün de etkisiyle kavgaya dönüştü. Sümbül, yüzünden ve vücudundan kırık şişe ile yaralanırken Cefa'nın ise boğazı kesildi. Boğazı kesilen kişi aşırı derecede kan kaybetmeye başladı.

Olay yerine gelen bisikletli bir polis, üzerindeki tişörtü çıkartarak kanamaya müdahale etti. Polis, Cefa'nın aşırı derecede kan kaybetmesini elbisesiyle tampon yaparak önledi. Mağdur olan Osman Telli, morali bozuk olduğu için beraber içki içtiklerinin daha sonra cep telefonunun zorla alındığını iddia etti.

Yaralılar Raşit Sümbül ile Erdal Cefa, olay yerine gelen ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı