Gazete Vatan Logo

'Baltayı vurunca ‘Ah’ diye bağırdı'

Canavar anne cinayeti anlattı

Sancaktepe’de eşi boşanmak istediği için bunalıma giren anne Serengül K. 11 yaşındaki öz oğlu Yiğit’in kafasını baltayla keserek öldürmekten tutuklandı.

Emniyette susan Serengül K. adliyedeki sorgusunda; eşinin boşanmak istediği için bunalıma girdiğini, uyku hapı içtiği için de ne yaptığını bilmediğini söyledi.

Vahşi cinayeti anlattı

Serengül K. ifadesinde “Önceki akşam eşimle boşanma yüzünden tartıştık. Ben ‘Boşanmayalım’ dememe rağmen ‘Boşanacaksın zorluk çıkarma, yoksa evden atarım’ dedi. Sabaha kadar uyuyamadım. Sabah büyük oğlum ve eşim işe gitti. Evde yalnız kalınca yine bunalıma girdim. Hatırlayamadığım bir zaman diliminde oğlum Yiğit’in odasına girdim. Odun baltasıyla uyuyan Yiğit’in kafasına 5 ya da 6 kez vurdum. Kafasından kanlar geldi. İlk vurduğumda yüksek sesle ‘Ah’ diye bağırdı. İkinci vuruşumda sesi kısık çıktı. Üçüncü baltayı vuruşumda hırıltı geldi” dedi.

Banyoya götürüp kestim

Esengül K. şöyle devam etti: “Banyoya götürüp boyun kısmını tuvalete gelecek şekilde bıraktım. Burada da önce baltayla boynuna vurdum sonra evdeki tırtıklı bıçakla boynunu kestim. Yanından uzaklaşınca intihar için ilaç içtim. Ancak eşim geldi ve polise haber verdi. Hastaneye kaldırdılar ve hayatta kaldım. Çok pişmanım.”

Haberin Devamı