Gazete Vatan Logo

Baltalı-tabancalı yol kavgası; Polis şehit

Baltalı-tabancalı yol kavgası; Polis şehit

Düzce’de, trafikte yol verme yüzünden çıkan tartışmada, ailesiyle tatile gelen polis Cevdet Ataseven, tabancayla ayağından yaraladığı sürücü Aytekin Poyraz tarafından şehit edildi.

Memleketi Düzce’ye ailesiyle tatile gelen Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Cevdet Ataseven, kendisi gibi polis memuru olan eşi ve çocuğunun da bulunduğu otomobiliyle giderken, bir başka aracın sürücüsü Aytekin Poyraz’dan yol vermesini istedi. Poyraz da yol vermeyince tartışma çıktı.

Araçlarını yol kenarına park edip tartışan sürücüler arasında kavga çıkınca polis Cevdet Ataseven, iddiaya göre üzerine balta ile yürüyen Aytekin Poyraz’ın ayağına tabancasıyla bir el ateş etti. Ayağından yaralanan Aytekin Poyraz da üzerindeki tabancasını çıkartarak ateş etmeye başladı. Cevdet Ataseven eşinin ve çocuğunun gözleri önünde göğsünden vuruldu.

Göğsünden yaralanan polis memuru Cevdet Ataseven’e müdahalede bulunarak Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak Ataseven kurtarılamadı. Aytekin Poyraz ise olayın ardından otomobiliyle özel bir hastaneye gitti. Polisler de hastaneye giderek, tedavi gören Aytekin Poyraz’ın ifadesini aldı.

Çocuklarının gözü önünde

Düzce Emniyet Müdürü Ayhan Buran açıklamasında, “Trafikteki bir sürtüşmeden kaynaklı bir olay. Burada durmuşlar. Karşı taraf baltayla gelince arkadaşımız silah kullanmış. Arkadaşımız rahmetli oldu. Teşkilatımızın başı sağolsun” dedi. Sakarya’da görevli polis Cevdet Ataseven’in (solda), ailesiyle iznini geçirmeye geldiği belirtildi.

Haberin Devamı