Gazete Vatan Logo

Ameliyattan çıkamadı!

‘Aslı ameliyat oluyor hakkınızı helal edin

Ameliyattan çıkamadı!

27 yaşındaki Aslıhan Aksoy, facebook’ta bu mesajı bıraktıktan sonra böbrek taşı ameliyatına girdi. Ancak ameliyatta kalbi duran genç kadın kurtarılamadı.

ORDU’da oturan Aslıhan Aksoy, bir süre önce rahatsızlanarak kontrol için Ordu Devlet Hastanesi’ne gitti. Yapılan tahlillerde Aksoy’un böbreğinde taş olduğu belirlendi. Doktorların “Ameliyat olman gerekiyor” dediği Aksoy’un tedavisine geçen pazartesi günü Devlet Hastanesi’nde başlandı. Salı günü ameliyat masasına yatan Aksoy’un böbreğindeki taş, lazer yöntemiyle kırılmaya çalışıldı.


“İhmal var mı araştıracağız”

Operasyonun başarısızlıkla sonuçlanması üzerine doktorlar açık ameliyata geçti. Bir süre sonra Aksoy’un duran kalbi elektro şokla tekrar çalıştırıldı. Ameliyatın ardından yoğun bakıma kaldırılan Aksoy, 36 saatlik yaşam mücadelesini önceki gün sabaha karşı kaybetti. Talihsiz kadının cenaze töreninde eşi Faruk Aksoy cenazede taziyeleri kabul ederken, güçlükle ayakta durabildi. Faruk Aksoy Ordu Devlet Hastanesi’nden henüz kesin ölüm nedenine ilişkin raporu almadıklarını, herhangi bir ihmal olup olmadığını araştıracaklarını belirtti.

BU SÖZLER AĞLATTI

Evli ve 2 çocuk annesi Aslıhan Aksoy ameliyat olmadan 1 gün önce hastaneden çektirdiği bu fotoğrafı facebook’ta paylaşmıştı. Aynı gece yukadaki mesajları yazan talihsiz kadın profil fotoğrafında çocuklarından birinin fotoğrafı yer almıştı.

Haberin Devamı