Gazete Vatan Logo

972 Alan Kodu Nereye Ait? +972 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?

972 alan kodu uluslararası bir telefon alan kodudur. 972 alan kodu İsrail devletine ait olarak tespit edilmiştir.

972 Alan Kodu Nereye Ait? +972 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?

972 Alan Kodu Nereye Ait?

Ülkeler arası aramalarda en önemli şeylerden biri de ülkelerin alan kodlarıdır. Bilinmeyen numaralardan gelen aramalarda ülke kodları arayan kişi ile ilgili ipucu verir. Bu nedenle bilmediğiniz telefon alan kodlarını internetten araştırabilir ve aramanın hangi ülkeden geldiğini öğrenebilirsiniz. 972 alan kodu da hangi ülkenin odluğu merak edilen bir alan kodudur. 972 alan kodu İsrail ülkesine ya da İsrail devletine ait bir alan kodu olarak karşımıza çıkar. 

+972 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?

Telefonlara bilinmeyen numaralardan arama geldiğinde kişiler bunun hangi şehir ya da ülkeden geldiğini merak eder. 972 ile başlayan telefon numaraları İsrail devletine ait olarak karşımıza çıkar. Eğer sizi İsrail ülke sınırları içinde biri ararsa telefonunuza gelen aramada numaranın başı 972 olur. +972 ile başlayan numara İsrail ülkesinden arıyor şeklinde bilgi sahibi olunabilir.

972 Telefon Kodu Hangi Ülkenin?

Ülkelerin telefon alan kodları farklıdır ve bu kodlar uluslararası geçerliliğe sahiptir. Bu nedenle herkes bu kodları bilir ve gelen aramalar hakkında da bilgi sahibi olabilir. 972 telefon kodu İsrail devletine ait olan bir alan kodudur.

Haberin Devamı

Eğer bu ülke sınırları içerisinde yaşayan biri iletişime geçmek isterse numarasının başında 972 yazar. Siz İsrail'de yaşayan birini aramak isterseniz bu sefer de sizin numaranın başına 00972 yazmanız gerekmektedir.

İsrail'in Telefon Alan Kodu Kaç?

İsrail devletinin telefon alan kodunun kaç olduğu birçok kişi tarafından merak edilir ve araştırılır. Şehirlerin olduğu kadar ülkelerin de alan kodları internetten araştırılmaktadır. İsrail'in telefon alan kodu 972'dir. 972'li bir numaradan arama gelmesi İsrail'den arama geldiğini göstermektedir.