Gazete Vatan Logo

387 Alan Kodu Nereye Ait? +387 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?

Balkan ülkelerinden biri olan Bosna Hersek'in telefon alan kodu +387 olarak karşımıza çıkar. Bosna Herkes aramalarında +387 telefon alan kodu ile karşılaşılmaktadır.

387 Alan Kodu Nereye Ait? +387 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?

387 Alan Kodu Nereye Ait?

Her ülkenin alan kodu vardır ve buna göre arama yapılacağı zaman ya da arama geldiğinde ülkeleri ayırmak mümkün olur. Balkan ülkelerinden biri olan Bosna Hersek'in de diğer ülkeler gibi kendine özel bir alan kodu vardır. Bununla birlikte ülkelerin şehirlerinin de ayrı ayrı alan kodları olduğunu unutmamak gerekir. 387 alan kodu Bosna Hersek'in alan kodudur.

+387 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?

+387 ile başlayan numara Bosna Hersek sınırları içinden arama gerçekleştiriyor demektir. Eğer siz de Bosna Hersek'te bir numarayı aramak isterseniz başına 387 eklemeniz gerekir. Buna göre alan kodlarına göre aramalar düşer ve o ülkedeki numaraya arama gider. Uluslararası geçerliliği olan alan kodlarını her ülkeden tuşlamak mümkündür. Bu sayede ülkeler arası yapılan iletişimler daha sağlıklı bir şekilde devam eder. 

Bosna Hersek Alan Kodu Nedir?

Her şehrin ve her ülkenin kendi sınırları içerisinde geçerli olan telefon alan kodları vardır. Bu kodlarla arama yapabilir ya da arama alabilirsiniz. Bosna Hersek ülkesinin telefon alan kodu internetten sık sık araştırılan bir konudur. Bosna Hersek alan kodunu 387 olarak bilmek gerekir. Numaraların başında 387 alan kodu yer alır.

Haberin Devamı

+387 Bosna Hersek mi?

+387'li bir numaradan arama alırsanız bunun Bosna Hersek'ten geldiğini bilmeniz gerekir. Ülkelerin alan kodlarına göre aramaların geldiği yerlere hızlıca tespit etmek mümkündür. İnternette tüm ülkelerin ve şehirlerin telefon alan kodları yazar. Bilinmeyen numaralardan arama geldiğinde kişiler tedirgin olduğundan bu aramanın geldiği yeri de merak ederler. Arama eğer +387 numarasında gelirse bu Bosna Hersek'ten geldiğini gösterir.