Gazete Vatan Logo

31 Alan Kodu Nereye Ait? +31 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?

Uluslararası telefon iletişimi son dönemlerde daha çok artmıştır. Bir biri ile iletişim sağlamak amacı ile telefonun başına alan kodunu girmek gerekir. Bunun için de çok sayıda insan alan kodunu bilmek ister. Alan kodu hangi ülke olduğu ile ilgili bilgi vermektedir. 

31 Alan Kodu Nereye Ait? +31 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?

31 Alan Kodu Nereye Ait?

Arayan numaranın başında 31 var ise bu Hollanda'ya ait bir numaradır. Hollanda ile Türkiye arasında bir iletişim söz konusudur. Dolayısı ile insanlar tanıdıkları ile iletişim kurarlar. Hollanda turizm ve eğitim alanında önemli bir yere sahiptir. Hollanda Avrupa'nın önemli bir ülkesidir. Erişimi sağlamak amacıyla 31 alan kodu kullanılmalı.

+31 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?

Bazen arayan numaralar bilinmez. Telefonda çıkan numara incelendiğinde alan kodu göze çarpabilir. Bu numaranın başında alan kodu bulunabilir. +31 alan kodu bulunuyorsa, bu Hollanda ülkesinden arayan birisidir. Bazen kişilerin sevdikleri Hollanda ülkesinde olabilir. +31 ile arayan numara Hollanda ülkesinden olacaktır. 

Hangi Ülkenin Alan Kodu +31?

Uluslararası düzeyde Hollanda ülkesinin alan kodu +31 olarak bilinmektedir. Hollanda ülkesinde yaşayan kişilerle iletişime geçmek için numaradan önce +31 alan kodu girilmelidir. Bu alan kodu ile doğru numaraya ulaşmak mümkün olacaktır. Oteller, ticaret, eğitim, turizm amaçlı Hollanda ile Türkiye arasında bir telefon trafiği yaşanmaktadır. Dolayısı ile bu ülkenin alan kodunu bilmek önelidir. 

Haberin Devamı

Alan Kodu Ne +31 Ne İşe Yarar?

Alan kodu sayesinde kişiler başka ülkelerde yaşayan insanlarla iletişim sağlamaktadır. Her ülkenin kendine göre bir alan kodu vardır. Hollanda ülkesinde yaşayan birilerini aramak için +31 alan kodu kullanılmalıdır. Böylelikle istenilen bölgeye aranılabilir. Hollanda ülkesinin alan kodu +31 olarak biliniyor. Bu ülkeyi aramak ve iletişim sağlamak için bu alan kodunu çevirmek gerekir.