Gazete Vatan Logo

224 Alan Kodu Nereye Ait? 0224 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor?

Telefon numaralarıyla alakalı olan en dikkat çeken unsurun alan kodu olduğu görülmektedir. Çünkü alan kodunun olmasından dolayı sabit hat numaraları kullanılır bir haldedir. Doğal olarak sabit hat araması alındığında bunun ait olduğu yerin araştırması yapılır. Alan koduna göre şehri bulmak ise çokta zor değildir. Özellikle ülkemizin şehirleri için tahsis edilen alan kodları her zaman popüler olarak karşımıza çıkar. 

224 Alan Kodu Nereye Ait? 0224 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor?

224 Alan Kodu Nereye Ait? 

Alan kodunun her zaman merak edilerek ilgi çektiği görülmektedir. Özellikle bir arama alındığında bunun nereden yapıldığını anlamanın yolu alan kodundan geçmektedir. Doğal olarak bir alan kodu her zaman önem arz etmeyi başarır. 224 alan kodu da bu doğrultuda merak edilir ve sıkça araştırılır. 224 alan kodunun ait olduğu yer Bursa şehridir. 

0224 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor?

0224 alan kodlu şehirden arama almak mümkün olan bir durumdur. Alınan bu arama akla ise Bursa'yı getirir. Çünkü Bursa için alan kodu 0224 şeklindedir. Doğal olarak alan kodu 0224 olduğunda burayı Bursa olarak görmek gerekmektedir. 

224 Alan Kodu Nerenin?

224 alan kodunu taşıyan şehir için araştırma yapılması gayet normaldir. Zaten her alan kodu merak çekmeyi başarır. Bunun için 224 alan kodu içinde Bursa şehri ortaya çıkmaktadır. Bursa şehrinin tescilli olan alan kodu 224 şeklindedir ve bunun değişmesi söz konusu değildir. 

Başında 0224 Alan Kodu Olan Şehir Neresidir?

Başında 0224 olan şehir popüler olan illerimizden birisidir. Buna göre bu ilin Bursa olduğunu söyleyebiliriz. Bursa'ya ait olan her yerde 0224 alan kodu kullanılır. Tabi bu kodun sadece Bursa'ya ait olduğunu görmekteyiz. Böylelikle başka hiçbir şehir için 0224 alan kodu yer almaz. Buda daha net bilgiler etmeyi sağlamaya yöneliktir.

Haberin Devamı