Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur kura çekimi ne zaman? ZTK maçları ne zaman başlayacak?

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur kura çekimi ne zaman? ZTK maçları ne zaman başlayacak?

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kura çekimi için gözler TFF’ye çevrildi. Ziraat Türkiye Kupası'nda eleme turu bu akşam oynanan mücadelelerle tamamlanacak. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) 5. Tur maçları için kura çekilişinin yapılacağı tarihi duyurdu. Peki, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçları ne zaman 2022? Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) kura çekimi ne zaman? İşte ZTK 5. tur kura çekimi tarihi ve saati!

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur kura çekimi ne zaman? ZTK maçları ne zaman başlayacak?

Ziraat Türkiye Kupası’nda nefesler tutuldu. Gözler bugün tamamlanacak 4. tur maçlarına çevirilirken Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kura çekiminin yapılacağı tarih merak konusu oldu.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI (ZTK) KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. eleme turu kura çekimi, 11 Kasım Cuma günü yapılacak. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde saat 15.00'te gerçekleşecek kura çekimine, TFF yetkilileri ve kulüp temsilcileri katılacak.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 5. TUR MAÇLARI NE ZAMAN 2022?

Kupanın 5. eleme turunda toplam 32 takım seri başı sistemine göre eşleşecek ve müsabakalar tek maç eleme sistemine göre seri başı takımların sahasında oynanacak. Maç takvimi TFF tarafından duyurulacak.