Gazete Vatan Logo
Futbol 'Voleybolda küçülelim siz de rahat edin'

'Voleybolda küçülelim siz de rahat edin'

Başkan Aziz Yıldırım, erkek voleybol takımının şampiyonluğu kaybettiği Halkbank maçına damga vuran hakem hatası sonrası federasyon başkanı Özkan Mutlugil’e isyan etti

'Voleybolda küçülelim siz de rahat edin'

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, erkek voleybol takımının şampiyonluğu kaybettiği Halkbank maçındaki hakem hatası sonrası çılgına dönmüştü. 2. sette skor 28-27 iken verilen sayıyla setin 29-27 bitmesi ve maçın da 3-1 kaybedilmesi sonrası Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil’e isyan eden başkan, gelecek sezon voleybola yatırım yapmayacaklarını söyledi.

‘EMEĞİMİZE YAZIK!

Sinirden köpüren başkan, “Görüyorsun işte 1 yıl çalış çabala final maçında hakem hatasıyla şampiyonluk gitsin. Karar peşin verilmiş zaten. Niye sahaya çıkıyoruz ki? Çıkmadan kupayı Halkbank’a verin, bizi de uğraştırmayın.

Ememiğimize yazık değil mi? Alın terimize ayıp olmuyor mu? Anlaşıldı olay.. Bu böyle gitmez. Herkesin de bir sabrı var. Seneye yatırımı çekiyoruz. Yapıyoruz da ne oluyor? Biz küçülelim, siz de rahat edin. Bakalım neler olacak!” sözleriyle Mutlugil’e çıkıştı.