Gazete Vatan Logo
Futbol Uçurum kapanıyor

Uçurum kapanıyor

Yiğit Gökoğlan’ı isteyen G.Saray ile Manisa’nın pazarlığında olumlu gelişmeler var...

Uçurum kapanıyor

Teknik direktör Fatih Terim’in kadrosunda görmek istediği 22 yaşındaki genç yeteneğin bonservisi için sarı-kırmızılılar 2.5 milyon Euro’ya çıkıyor. Daha önce 5 milyon Euro talep eden Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ise 3 milyon Euro’ya indi

G.SARAY Teknik Direktörü Fatih Terim’in kadrosunda görmek istediği Yiğit İsmail Gökoğlan adım adım sarı-kırmızılı formaya yaklaşıyor. G.Saray ile 22 yaşındaki genç yeteneğin kulübü Manisaspor arasındaki pazarlık ilk başladığında iki kulübün arasında uçurum vardı. G.Saray, Yiğit İsmail Gökoğlan için siyah-beyazlı kulübe 2 milyon Euro önermişti. Buna karşın Manisa yönetimi ise 5 milyon Euro talep etmişti.

O şartlarda transferin gerçekleşmesi imkânsız olarak gözükürken, transferde olumlu gelişmeler yaşandı. Daha önce Kayseri’den Nordin Amrabat’ı, İstanbul BŞ’den ise Doka’yı isteyen ancak transferlerini gerçekleştiremeyen sarı-kırmızılılar, Yiğit İsmail Gökoğlan için ise fedakârlık yapıp teklifini 2.5 milyon Euro’ya çıkarttı. Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı da bu konudaki sert tutumundan vazgeçip 3 milyon Euro’ya indi.

2009-10 sezonundan bu yana Manisaspor’da forma giymeye başlayan Yiğit İsmail Gökoğlan, o sezon çıktığı 19 lig maçında 1 gol atıp, 1 asist yapmıştı. Geride bıraktığımız sezonda 28 lig maçında oynayıp, 3 gol, 4 asistle oynayan genç oyuncu, bu sezon ise 16 maçta 1 kez rakip fileleri sarstı. En önemli özelliği çabukluğu olarak göze çarpan ve hücum hattının yer yerinde görev alabilen Yiğit İsmail Gökoğlan, 23 kez de alt yaş kategorilerinde Milli Takım’a davet edildi.

SON olarak yaşanan bu gelişmeler sonrası hem G.Saray’ın hem de Manisaspor’un biraz daha fedakârlık yapıp 1-2 gün içinde ortak noktada buluşmaları bekleniyor.

Şok İngiliz iddiası!

İNGİLİZ basını G.Saray’ın Andrei Arshavin ve Tomas Rosicky’yi transfer etmek için Premier Lig ekibi Arsenal ile görüştüğünü iddia etti. Sarı-kırmızılıların daha önce de gündemine gelen bu iki oyuncu için G.Saraylı bir yöneticinin Londra’da olduğu ve Arsenal kulübünün yetkilileriyle temasta olduğu öne sürüldü.

30 yaşındaki Arshavin ve 31 yaşındaki Rosicky’nin Arsenal ile olan sözleşmeleri Haziran 2012’de sona erecek. Bu sezon Premier Lig’de 16 maçta forma giyen Arshavin, 1 gol atıp, 1 de asist yaparken, Rosicky de 11 maçta oynayıp 1 asist yapabildi.

Haberin Devamı