Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, Milli maç saat kaçta, hangi kanalda? Canlı ve şifresiz yayınlanacak mı? UEFA Uluslar Ligi!

Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, Milli maç saat kaçta, hangi kanalda? Canlı ve şifresiz yayınlanacak mı? UEFA Uluslar Ligi!

UEFA Uluslar Ligi maçları kapsamında Türkiye Lüksemburg maçı yapılacak. A Milli Takım 12 puanla grubun ilk sırasında yer alırken, rakibi Lüksemburg 4 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi elde ederek 7 puan topladı ve grubun ikinci sırasına yerleşti. Peki, Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İşte Milli maçın detaylarına ilişkin merak edilenler…

Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, Milli maç saat kaçta, hangi kanalda? Canlı ve şifresiz yayınlanacak mı? UEFA Uluslar Ligi!

Türkiye A Milli Takımımız, perşembe günü Lüksemburg'u ağırlayacak. UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta mücadele edecek Türkiye’nin Lüksemburg’la yapacağı maçın detayları sorgulanıyor. Peki, Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, Milli maç saat kaçta, hangi kanalda? Canlı ve şifresiz yayınlanacak mı?

TÜRKİYE LÜKSEMBURG MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Lüksemburg ile oynayacağı müsabaka 22 Eylül 2022 Perşembe günü gerçekleşecek. Mücadele İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak.

MİLLİ MAÇ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

UEFA Uluslar Ligi maçı TRT1 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek, karşılaşma saat 21.45’te başlayacak.

UEFA Uluslar Ligi C1 grubunda mücadele eden Türkiye Lüksemburg, Faroe Adaları ve Litvanya ile aynı grupta yer alıyor. 4’te 4 yapan A Milli Takım 12 puanla grubun ilk sırasında yer alıyor. Rakip Lüksemburg ise 4 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi elde ederek 7 puan topladı ve grubun ikinci sırasına yerleşti.

TÜRKİYE LÜKSEMBURG MAÇI INEREDE?

Haberin Devamı

Türkiye Lüksemburg maçı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak.