Gazete Vatan Logo
Futbol Transfer 22 milyon pound'a bitti!

Transfer 22 milyon pound'a bitti!

Arsenal, Kolombiyalı kanat oyuncusunun transferi için İtalyan ekibine teklifini sundu

Transfer 22 milyon pound'a bitti!

Premier Lig devi Arsenal, Fiorentina ve Kolombiya Milli Takımı'nın yıldızı Juan Cuadrado'ya 22 milyon sterlin teklif yaptı.

Alexis Sanchez'in transferini bitirmek üzere olan Topçular, Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla büyük takımların transfer listesine giren Juan Cuadrado konusunda Fiorentina'ya iddialı bir teklif sundu.

Gelecek sezon için kadroya birçok takviye yapmak isteyen Arsene Wenger, yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için Manchester United ile yarış halinde. Bilindiği üzere Kırmızı Şeytanlar, Kolombiyalı futbolcuya 30 milyon sterlin teklif etmişti.

İspanyol basınına göre, Manchester'ın yaptığı 30 milyonluk teklifin henüz iddia aşamasından dolayı olmasından dolayı Arsenal'in Cuadrado transferinde daha iddialı olduğu söz konusu.

Cuadrado, Brezilya'da milli takımı adına 5 maça çıktı 1 gol 4 asist yaptı. 26 yaşındaki kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon Fiorentina formasıyla 15 gol 11 asiste imza atmıştı.

Kolombiyalı futbolcuyu transfer etmek isteyen Londra ekibi, Newcastle'dan sağ bek Mathieu Debuchy'i de büyük ölçüde kadrosuna kattı.

Haberin Devamı