Gazete Vatan Logo
Futbol Timsah'ta Bellushi farkı!

Timsah'ta Bellushi farkı!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Bursaspor deplasmanda Elazığspor'u 2-1 mağlup etti.

Timsah'ta Bellushi farkı!

Süper Lig'de 13. haftanın açılış maçında Bursasspor deplasmanda Elazığspor'u 2-1 mağlup etti. Üst üste 9. mağlubiyetini alan Gakkoşlar ateş hattından kurtulamazken Belluschi'nin harika golü maça damga vurdu.

Maça iyi başlayan taraf Bursaspor olurken konuk ekip ilk bölümlerde özellikle kanat ataklarıyla etkili oldu. Dakikalar 15'i gösterirken hızla ceza sahnasına giren Ferhat Kiraz, İbrahim Kaş'ın müdahelesiyle yerde kalınca haken penaltı noktasını gösterdi. Beyaz noktanın başına geçen Taiwo da Bursaspor'u 1-0 öne geçirdi.

İlk yarıda bu skorla biterken 2. yarıda bambaşka bir Elazığspor vardı. Devreye müthiş giren ev sahibi ekip, aradığı beraberlik golünü 61. dakikadaDeniz Yılmaz'la buldu. Bu arada 58. dakikada birbirine sert müdahelelerde bulunan Pape Sow ve Serdar Aziz kırmızı kart görünce iki takım da 10 kişi kaldı.

Karttan sonra devrenin başındaki futbolundan uzaklaşan Elazığspor, kalesinde golü de görd. 70. dakikada sahneye çıkan Belluschi ceza sahası dışından harika bir golle Bursaspor'u yeniden 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda da bir çok gol pozisyonu yaşansa da başka gol olmadı ve karşılaşma Bursaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonuçla Bursasoır 18 puana yükselirken Elazığspor 7 puanda kaldı.

(Ligtv.com.tr)

ELAZIĞSPOR: 1 - 2 : BURSASPOR

STAT: Atatürk
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV2
HAKEM: İlker Meral

ELAZIĞSPOR: Zülküf Özer, İbrahim Kaş, Ahmet Görkem Görk, Özgür Özkaya, Mehmet Nas, Serdar Gürler, Serdar Özka, Pape Sow, Vitolo, Alper Kalemc, Deniz Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

BURSASPOR: Sebastien Frey, Michael Basser, Serdar Aziz, Renato Civelli, Taye Taiwo, Şamil Çinaz, Fernando Belluschi, Colin Kazım, Musa Çağıran, Ferhat Kiraz, Sebastian Pinto
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

SARI KARTLAR: DK. 15 İbrahim Kaş (Elazığspor), Dk. 30 Musa ÇağıranDk. 43 Belluschi (Bursaspor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk. 57 Pape Sow, Dk. 57 Serdar Aziz

GOLLER: Dk. 16 Taiwo (Pen), Dk. 70 Belluschi (Bursaspor), Dk. 61 Deniz Yılmaz (Elazığspor)

Haberin Devamı