Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Terim’le çalışmak ayrıcalık’

‘Terim’le çalışmak ayrıcalık’

G.Saray’ın Trabzon’dan transferi Ceyhun Gülselam, yeni hocası Fatih Terim’i göklere çıkardı

‘Terim’le çalışmak ayrıcalık’

Ceyhun: “Fatih Hoca dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri. Ondan öğreneceğimiz bir sürü şey olacak.”

G.SARAY’IN Trabzon’dan transferi Ceyhun Gülselam, yeni hocası Fatih Terim’i göklere çıkardı. G.Saray Dergisi’ne içini döken genç yetenek, “Hocamızın söylediklerini hem antrenmanlarda, hem de maçlarda sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Fatih hocamızdan çok şey öğrenebiliriz. Her oyuncu, böylesine büyük teknik adamların takımlarında oynamak ister, bundan keyif alır. Ben de kendimi bu anlamda gerçekten çok şanslı hissediyorum.

ALMANYA’DAYKEN Türk takımlarının gelmesine çok sevinirdim. B.Münih’in kuruluşunun 100. yılındaki turnuva için Münih’e gelen G.Saray’ın maçında top toplayıcılık yapmıştım. O gün Taffarel’le çektirdiğim fotoğrafı hâlâ saklıyorum.”

Elano’dan para geliyor

Brezilyalı’nın Rusya’ya gitmesi halinde Aslan transferden % 50 pay alacak!

G.SARAY’DAN Santos’a transfer olduktan sonra patlama yapan Elano, sarı-kırmızılı kulübün kasasını dorduracağa benziyor. Geçen yıl Sambacı’yı 2 milyon 900 bin Euro’ya Santos’a yollayan sarı-kırmızılılar, Brezilyalı’nın %50 satış hakkını ellerinde tutmuştu.

BUGÜNLERDE Anzhi Makhachkala takımıyla adı anılan Santos’un Rusya’ya transfer olması halinde Cimbom, Brezilya kulübünün alacağı bonservis bedelinin yarısını kasasına koyacak.

Kapaklar pişti oldu!

G.SARAY ve Beşiktaş’ın resmi dergilerinin ağustos ayı sayıları beyaz kapakla taraftarların beğenisine sunuldu. Şike ve teşvik primine gönderme yapan iki takım da ana sayfasında sadece kulüp isimlerine yer verirken, sarı-kırmızılılar derginin tanımıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Derginin yeni sezonunun ilk sayısı, G.Saray’ın 2011-12 sezonunda açtığı beyaz sayfanın ruhuna uygun olarak beyaz kapakla çıkıyor.”

Baros’a yeniden milli davet

TEKNİK direktör Fatih Terim’in göreve başlamasıyla çıkışa geçen futbolcuların başında gelen Milan Baros, yeniden milli takıma çağrıldı. Çek Cumhuriyeti’nin hocası Michal Bilek, tecrübeli futbolcunun yanı sıra sakatlıktan yeni kurtulan Tomas Rosicky’i de aday kadroya dahil etti.

ÇEKLER’İN önümüzdeki hafta Norveç ile oynayacağı dostluk maçına Liverpool karşısında attığı şık gollerle dikkatleri üzerine çeken Milan Baros’un ilk 11’de başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı