Gazete Vatan Logo
Futbol Tawio iddialı konuştu

Tawio iddialı konuştu

Yeşil-beyazlı takımın tecrübeli sol beki Taye TaIwo, iddialı konuştu:

Tawio iddialı konuştu

Süper Lig'de ‘4 Büyük’ler dışında şampiyon olan ilk takım olan Bursaspor’un tecrübeli sol beki Taye Taiwo, taraftara seslendi ve onların desteğine ihtiyaçları olduklarını söyledi. Kulübün resmi televizyonu Bursaspor TV’ye takımın performansının yükselmesinde taraftarların desteğinin önem taşıdığını ifade eden Taiwo, “Her maç üstüne koyarak gidersiniz.

Çalışmalarımız her zaman o şekilde olur. Bizim de çalışmalarımız dahilinde performansımın daha ileriye gittiğini düşünüyorum. İstenilen Bursa’yı izleteceğimizi düşünüyorum. Çok kaliteli bir ekibiz. Kadromuz Avrupa kupalarına rahatlıkla katılacak seviyede. Yeni hocamız Daum’un sistemine uyum sağlıyoruz. Yavaş yavaş daha oturmuş bir takım olacağımıza inanıyorum.

‘MAÇ MAÇ BAKIYORUZ’

Takımın performansının yükselmesinde taraftarlarımızın desteğinin önem taşıdığını düşünüyorum. Bursa taraftarı her zaman en iyisini hakediyor. Bize çok iyi destek oluyorlar. Maçın tıkandığı dakikalarda özellikle kapanan takımlar karşısında duran toplar maçın kaderini değiştirebilir. Ben de o yüzden önem gösteriyorum. Takım olarak da çalışıyoruz.

Rakiplerimizi tek tek ele almak daha doğru olacaktır. Her hafta tekrar hazırlanıp maça çıkacağız. 3 puanları teker teker toplarken sezonu da en iyi şekilde bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı