Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Sizinle gurur duydum"

"Sizinle gurur duydum"

90 dakikanın sonunda soyunma odasına inen oyuncular, Fatih Terim'in bu sözleri ile karşılandı.

"Sizinle gurur duydum"

“G.Birliği maçında bende hayâl kırıklığı yarattınız. Hiç beklemediğim bir oyun ve skor gördüm sahada. Ancak

bu hafta beni gururlandırdınız. Maçın ilk dakikasından sonuna kadar mücadeleniz ile galibiyeti de hak ettiniz.”

SÜPER Lig’de yeniden zirveye yükselen G.Saray’da, camia da yeniden şampiyonluk hesapları yapmaya başladı. Kalan 5 maçta alınacak 15 puanla ligi zirvede bitirmek isteyen sarı-kırmızılılarda Medipol Başakşehir maçı sonrasında soyunma odasında da büyük sevinç vardı. 90 dakikanın ardından taraftarların tribüne çağırdığı oyuncuları soyunma odasında ise teknik direktör Fatih Terim’in övgüleri bekliyordu...
OYUNCULARINI kutlayan ve performanslarından dolayı tebrik eden İmparator, şu sözlerle oyuncularına seslendi: “Geçen hafta G.Birliği maçında bende hayâl kırıklığı yarattınız. Hiç beklemediğim bir oyun ve skor gördüm sahada. Ancak bu hafta beni gururlandırdınız. Hepinizle gurur duydum. Maçın ilk dakikasından sonuna kadar mücadeleniz ile galibiyeti hak ettiniz.
‘BAŞKA OLASILIK YOK’
BEN sizlere sonuna kadar güveniyorum. Bu sezonun sonunda şampiyonluk ipini biz göğüsleyeceğiz, bundan da hiç şüphem yok. Kalan 5 maçta alacağımız 5 galibiyet bizi şampiyon yapar. Puan kaybını aklınıza bile getirmeyin. Şampiyon olmaktan başka olasılığımız yok ve buna göre de oynayacağız.
SİZDEN isteğim, sonuna kadar bu maçtaki gibi yola devam etmeniz. Hırsımızdan, mücadeleci tavrımızdan asla taviz veremeyiz. Artık son dönemeçteyiz ve bugüne kadar verdiğimiz emekleri şampiyonluk ile taçlandırmamız gerekiyor.”

Haberin Devamı