Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sırat köprüsünden geçiyoruz

Sırat köprüsünden geçiyoruz

Dursun Özbek bugünkü genel kurul öncesinde yönetim kurulu üyelerinden son bir gayret istedi:

Sırat köprüsünden geçiyoruz

“G.Saray’ın geleceğini belirleyecek bir genel kurula hazırız. Hepiniz çok uğraştınız çok emek verdiniz. Genel kurulun kararı ile ya borçlar kapanacak ya da böyle devam edecek. Sabah erken saatlerden itibaren çok sıkı çalışmalıyız.”

MALİ olarak sıkıntılı günleri geride bırakmak isteyen G.saray yönetimi bugün üyelerin karşısına çıkarak Riva ve Florya projeleri için onay isteyecek... Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin uzun süredir çalıştığı projenin son detayları da bugün oylama öncesinde paylaşılacak.
SAAT 10.00’da UNIQ İstanbul Gösteri Merkezi’nde başlayacak olan olağanüstü genel kurulda Riva ve Florya’da bulunan kulübün arazileri için Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) iştiraklerinden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile yapılan ön protokolün hayata geçirilmesi için çok kritik bir oylama olacak.
BAŞKAN Dursun Özbek her fırsatta kulübün geleceğini kurtarmak adına her iki projeye de onay verilmesi ve kulübün mali olarak rahatlaması gerektiğinin altını çizerken özellikle banka faizlerine her sezon verilen bedellerin de altını çiziyor.
ÖZBEK “Her yıl bir Riva’yı faiz ödüyoruz” diyerek projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini vurgularken son 2 haftadır da bir çok sefer üyelerin ve basının karşısına geçerek proje için destek turları yaptı.
10 saat genel kurula çalıştı
DÜN de toplam 10 saat mali detayları kalem kalem çalışan başkan Özbek, yönetkici arkadaşlarına ise yaptıkları toplantıda şöyle seslendi: “G.Saray’ın geleceğini belirleyecek bir genel kurul. Hepimiz çok önem verdik ve çok sıkı çalıştık. Genel kurulun karşısına çıkacağız projelerimizle. Onların kararı ile ya borçlar kapanacak ya da böyle devam edecek. Sırat Köprüsü’nden geçiyoruz. Sonuç ne olursa olsun bu genel kurulun kararı olacak. G.Saray’ın menfaati için kendinizden feragat edip çok çalıştınız. Genel kurul öncesinde de erken saatlerden itibaren çok sıkı çalışmalıyız.”

Haberin Devamı