Gazete Vatan Logo
Futbol Şehmus'tan Meireles savunması!

Şehmus'tan Meireles savunması!

Karşıyakalı Şehmus Özer, Göztepe maçında gördüğü kırmızı kartın ardından sergilediği davranışlar için çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Şehmus'tan Meireles savunması!

Olaylı Göztepe derbisinde gördüğü kırmızı kartın ardından Hakem Hüseyin Sabancı'ya saldırdığı gerekçesiyle 14 maç ve 24 bin TL para cezası alan Karşıyakalı Şehmus Özer, hakeme tüküren Fenerbahçeli Meireles'e bile 4 maç ceza verildiğini hatırlatarak, "Bu ceza çok ağır" dedi. Art niyetli olarak nitelidiği Sabancı'nın, ağzından tek kelime küfür bile çıkmadığı halde kırmızı kart gösterip kendisini çıldırttığını dile getiren tecrübeli futbolcu, Tahkim Kurulu'nun cezade indirim yapacağına inandığını söyledi.

Kaleci Bülent Ataman'ın 2006-07'de Manisaspor'da oynarken Hakem Cüneyt Çakır'a saldırdığı için aldığı 20 maçlık cezanın ardından son yılların en ağır cezasına çarptırılan Şehmus şöyle devam etti: "Hakem Halis Özkahya'ya tükürdüğü için 11 maç ceza alan Fenerbahçeli Meireles'in cezası 4 maça indi. 2007'de Bülent Ataman'ın 20 maçlık cezası 12 maça çekildi. Ben de indirim bekliyorum. Kulübümle maç başı anlaştık. Bu şekilde bir devre neredeyse hiç para kazanamamış olacağım." dedi. Tahkim itirazı reddederse sezonu kapatacak Şehmus gelecek sezon ilk 6 maçta da görev yapamayacak.

Haberin Devamı