Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Orman'dan Güneş'e transfer garantisi!

Orman'dan Güneş'e transfer garantisi!

Beşiktaş'ta devre arası transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...

Orman'dan Güneş'e transfer garantisi!

Transfer dönemini en hareketli geçiren takımların başında gelen Beşiktaş, kamp dönemi bitmeden takviyeleri tamamlayıp ikinci yarıya hazır bir şekilde girmenin hesaplarını yapıyor. Dün takımın hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya Belek’te bir araya gelen BaşkanFikret Orman ile teknik direktör Şenol Güneş, transferde katedilen mesafe ve bundan sonraki yol haritasını belirlemek adına bir görüşme gerçekleştirdi.

Bana güven hocam

Güneş’e gerekli takviyeler için teminat veren Başkan Fikret Orman, “Bana güven hocam. İşleri bizzat yakından yürütüyorum. Yapmış olmak için, günü kurtarmak adına oyuncu almayacağız” dedi.

‘Neden bu kadar geç kaldık’

Kaleci ve sol bek takviyelerinin kampa yetişmemesinden rahatsızlık duyan Şenol Güneş, “Transferde neden bu kadar geç kalıyoruz? Göndereceğimiz oyuncularda sorun yaşıyoruz, kadro şişkinliğininin önüne henüz geçemedik. Alınacaklarda ise henüz net bir aşama kaydedemedik. Çok yakında kupa mesaisi başlayacak. Bir an önce rotamızı belirlememiz gerekiyor” diyerek Başkan Fikret Orman’a şikayetlerini bildirdi.

Haberin Devamı

‘İşimizi zorlaştırıyorlar’

İkilinin gerçekleştirdiği toplantının bir numaralı gündemi kaleci ve sol bek transferi olurken, listede bulunan isimler son kez gözden geçirildi. Başkan Fikret Orman, Güneş’ten kısa bir süre isterken, transferlerde birkaç gün içinde somut adımlar atılacağını belirtti. Orman, “Piyasayı sen de çok iyi biliyorsun. Sona geldiğimiz oyuncuların kulüpleri fiyat yükselterek işimizi zorlaştırıyor. Alternatiflerimiz oldukça fazla. Çok yakında iki mevkiide de istediğimiz takviyeyi gerçekleştireceğiz. Yeni oyuncularımız hemen kampa dahil olacak” diyerek Şenol Güneş’in transferle ilgili kaygısına son noktayı koydu.

Costil ve Lukac iddiası

Kartal’ın listesinde bulunan Ospina, Boyko ve Mandanda’da yaşanan olumsuzluklar, yönetim ve teknik heyetin canını fazlasıyla sıkarken, listeye Rennes kalecisi Costil ve Akhisar Belediyespor’un Sırp file bekçisi Milan Lukac’ın dahil edildiği iddia edildi. Costil için Fransız ekibinden fiyat istendiği öğrenilirken,Lukac içinse takas yoluna gidilerek Akhisar’la anlaşılabileceği bildirildi.

Haberin Devamı

(Fanatik)