Gazete Vatan Logo
Diğer SporlarOlaylı derbi Sarı- Meleklerin

Olaylı derbi Sarı- Meleklerin

Bayanlar Voleybol Ligi’nde ilk yarının son maçında F.Bahçe, G.Saray’a set dahi vermedi

Olaylı derbi Sarı- Meleklerin

3. sette hakem Bülent Bozkurt 3. anonsu yaptırıp soyunma odasına gitti. 55 dakika duran oyun tekrar başlarken, Kanarya bıraktığı yerden devam ederek maçı kazandı

BAYANLAR Voleybol Ligi 11. haftasında F.Bahçe deplasmanda G.Saray’ı 3-0 (25-22, 25-23, 25-19) mağlup etti. Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadelede sarı-lacivertlilerde Kim 23, Mihajlovic 12 ve Eda 11 sayıyla oynayarak galibiyeti getiren isimler olurken sarı-kırmızılılarda ise Leys 11i Güldeniz 11 ve Jackson 10 sayı üretti.

BAYRAKLAR SÖKÜLDÜ

MAÇ daha başlamadan hakem Bülent Bozkurt küfür ve kötü tezahürat nedeniyle ilk anansu yaptırdı. İlerleyen dakikalarda bir anons daha yaptıran Bozkurt’un 3. sette verdiği bir karar sonrası G.Saraylı taraftarlar çıldırdı ve hakem bir anons daha yaptırarak soyunma odasına gitti. Koridora doğru yürürken Bozkurt’un kafasına yabancı cisimler atıldı ve daha sonra sarı-kırmızılı seyirciler salonda bulunan 2 F.Bahçe bayrağını indirdi.

YAKLAŞIK yarım saat soyunma odasında kalan Bozkurt tekrar sahaya çıktı ve yaklaşık 55 dakika duran karşılaşma daha sonra yeniden başladı.

Haberin Devamı