Gazete Vatan Logo
Futbol Nikah şahidin ben olacağım

Nikah şahidin ben olacağım

Perilerin kaptanı Nevriye Yılmaz’a Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan büyük jest

Nikah şahidin ben olacağım

Ay-yıldızlıların Hırvatistan galibiyeti sonrası Nevriye’yi arayan Recep Tayyip Erdoğan, “Çok güzel bir mücadele sonrası kazandınız, hepinizi tebrik ediyorum. İstanbul’a dönünce evleneceğini biliyorum. Nikahına gelip şahidin olacağım.”

HIRVATİSTAN’I 70-65 mağlup eden ve grup ikincisi olarak çeyrek finale çıkan Potanın Perileri’ne bir tebrik de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Londra Olimpiyat Oyunları’nın açılışını yerinde izleyen Erdoğan, takım kaptanı Nevriye Yılmaz’ı telefonla arayarak kutladı ve bir de sürprizi olduğunu belirtti. Başbakan, 32 yaşındaki milli pivota şunları söyledi:

“TÜM maçlarınızı izliyorum. Başarılarınızdan dolayı kutluyorum. Hem Filenin Sultanları’nı hem de sizin maçınızı aynı anda takip ettim. Çok iyi mücadele ettiniz. Grubu 2. sırada bitirerek gururumuz oldunuz. Rusya’yı da yenip yarı finale çıkacağınıza inancım tam. Takım arkadaşlarının hepsini de tek tek kutladığımı ilet.

LONDRA’DAKİ olimpiyatlardan sonra İstanbul’da düğün hazırlıklarına başlayacağını biliyorum. Nikahına son dakikada bir değişiklik olmazsa gelip şahidin olacağım.”

AYRICA Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel’i de arayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Hırvatistan galbiyiyeti nedeniyle hepinizi tebrik ediyorum. Tarihi başarılara imza atıyorsunuz. Hepiniz kutluyorum” ifadelerini kullandı. n LÜTFÜ ÖZEL

Haberin Devamı