Gazete Vatan Logo
Futbol Mancini listeye alacak mı?

Mancini listeye alacak mı?

Galatasaray, stoper arayışlarına hız verdi. Mancini’nin listesindeki oyuncuların arasında Rhodolfo ön planda. Menajerler Kouyate’yi önerdi. Senegalli futbolcu, hocanın onayına bağlı.

Mancini listeye alacak mı?

Ara transferin hızlı takımı Galatasaray’da şimdiki hedef stoper.... Cimbom, savunmanın göbeğini yine bir yabancı futbolcuyla güçlendirmesi neredeyse kesin gibi... Sarı-Kırmızılıların Teknik Direktörü Mancini, yönetimden devre arasında mutlaka bir stoper takviyesi yapılmasını istemişti. Cimbom, Serdar Aziz için Bursaspor’la görüştü ancak olumlu sonuç alamadı.

Mancini’ye rapor

Listedeki diğer aday Leverkusenli Ömer Toprak’tı. Yüksek bir bonservis bedeli ve gurbetçi oyuncunun da Türkiye’ye gelmek istememesi, transferin gerçekleşmesine engel oldu. Sao Paulolu Rhodolfo ve Cagliari forması giyen Astori, Mancini’nin listesindeki diğer isimlerdi. Astori’nin yüksek maliyeti, bu transferi de zora soktu. Yönetim rotayı yeniden Gremio’da oynayan Rhodolfo’ya çevirdi. Mancini bu oyuncu için onay verdi. Görüşmeler devam ediyor. Ancak Stoper listesindeki isimlerin azalması nedeniyle menajeler, yeni isim önerisinde bulundu. Bu futbolculardan bir tanesi Anderlecht forması giyen Senegallli Cheikhou Kouyate. Oyuncu ile ilgili rapor Mancini’ye verildi. Hoca onay verirse görüşmelere başlanacak.

(Bugün)

Haberin Devamı