Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Fenerbahçe taraftarında protesto hazırlığı iddiası!

Fenerbahçe taraftarında protesto hazırlığı iddiası!

Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin geçen haftaki puan kaybı sonrası Galatasaray avantajlı konuma geçti. Fenerbahçe'de bazı taraftarların protesto hazırlığında olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe taraftarında protesto hazırlığı iddiası!

Fenerbahçe, ligin 36. haftasında sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

 Son Konyaspor beraberliğiyle şampiyonluk şansını büyük bir mucizeye bırakan ve bugün sahasında Kayserispor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de sinirler gergin. Ligin bitimine 3 hafta kala kayıp yaşamak istemeyen sarı-lacivertliler, Kadıköy'de sezonun en zor maçlarından birini oynayacak.

TARAFTARDAN PROTESTO HAZIRLIĞI
Sabah'ın haberine göre; Şampiyonluk şansının azalması nedeniyle kızgın olan taraftarların bugün hem başkan Ali Koç'u hem de teknik direktör İsmail Kartal ile oyuncuları protesto edeceği öğrenildi

 Sosyal medyada organize olan Fenerbahçeli futbolseverler, özellikle Sivas ve Konya deplasmanlarında yaşanan puan kayıplarına kızgınlıklarını bir kez daha göstermek istiyorlar.

BAŞKAN ALİ KOÇ ADAY OLACAK
Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç ve daha önce genel kurul için adaylığını açıklayan Sadettin Saran’ın yaptığı toplantıda her şey netleşti. Koç, bir dönem daha aday olma kararı alırken, Saran ise başkanı destekleyeceğini belirterek çekildi.

Haberin Devamı

 Saran’a ortaya koyduğu tutum için teşekkür eden Ali Koç şu ifadeleri kullandı: “Kendileri ile gerçekleştirdiğimiz toplantının Fenerbahçe’nin geleceği açısından önemli bir dönüm noktası olacağını düşünüyorum. Camiamızın son 20 yılda hem saha içinde, hem dışında saldırılara maruz kaldığı aşikardır. Camia olarak, bu saldırılara 3 Temmuz 2011’de ve 4 Nisan 2015’te olduğu gibi duruş koymaya devam etmekteyiz. Kulübümüzün aydınlık yarınlara kavuşması için başlattığımız mücadelenin devam etmesi gerekmektedir. Bu doğrultuda, kesin tarihi önümüzdeki hafta kulübümüz tarafından açıklanacak olan Genel Kurulda aday olma kararı aldığımı kamuoyunun bilgisine sunarım.”

Sadettin Saran ise “Fenerbahçe’yi kendi emellerine alet etmek isteyen; bölerek, parçalayarak ve düşmanlaştırarak yönetmeyi arzulayan bir takım iç ve dış unsurlara teslim etmeme kararlılığımızın tam olduğunu da ifade etmek isteriz. Bu vesileyle, Sayın Başkanın yepyeni bir ruh ve oluşum ile birlikte, kulübümüze hizmetlerinin artarak devamını temenni ediyor; adaylığımızı başkanımız Ali Koç lehine çekiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı