Gazete Vatan Logo
Futbol Maç kaç kaç bitti diye SOrMA

Maç kaç kaç bitti diye SOrMA

Şampiyon F.Bahçe ile ligden düşen Kayseri'nin mücadelesinde bedenler sahada yürekler Soma'daydı...

Maç kaç kaç bitti diye SOrMA

YÜREKLERİ sızlatan acımız varken, biri şampiyon olmuş, diğeri küme düşmüş bir takımın ligde son maçına çıkması tahmin edersiniz ki formaliteden bile öteydi. F.Bahçe sezonu zaten bitirmiş, takım tek idmanla Kayseri deplasmanına günübirlik geldi. Şampiyon takımsan her maçı ciddiye alman lazım. Nitekim 2-0’lık galibiyet sezonu kapatma adına prestijdi.

DÜNYA Kupası için gidenler ve yorgun adaleler yoktu ama forma şansını az bulanlar mücadelesini yaptı. Belki de içinde Cristian ve Holmen gibi seneye olmayacak isimler son kez bu formayı giydi. Kayseri için gelecek neler gösterir kestirmek zor. Ligin köklü takımı neden bu halde düşünülmeli. Çok oyuncu verdin hem de yüksek bonservislerle ama para kazanmanın ötesine geçemedin!

MERT GEÇİT VERMEDİ

7’DE Mouche sol ayağıyla güzel vurdu, Mert tokatladı, korner. 13’te sarı-lacivertliler sağ kanattan ikinci kez geldiklerinde golü buldular. Sow asisti çabuk yaptı, Cristian gelişine yerden vurdu: 0-1. Golde sevinmeyen F.Bahçe saygı duruşuyla da üzüntüleri paylaştı. Golden sonra Kayseri’nin atakları ciddiydi ancak Mert yan toplarda hiç geçit vermedi ve ev sahibi takım final paslarında kötü tercihler yaptı.

2. yarıya Kayseri hızlı başladı. Selçuk’un atağa çıkarken kaptırdığı topta Bobo kaleci Mert ile karşı karşıya kaldı ilk top döndü 2. vuruşunda kale boştu ama vuruş kötüydü, aut. 56’da Holmen vurdu, aut. 79’da Emre aşırtmayla pası attı, Kadlec sol çaprazdan vurdu Ertuğrul kurtardı. 87’de Bobo müsait pozisyonda Mert’e nişanladı. 89’da yine Bobo yine kaçırdı.

90’DA Sow mesafe uzakken vurdu, Ertuğrul uzandı. Maç bitti derken uzatmada Webo’nun pasına Sow güzel vurdu: 2-0. 2013-14 sezonu F.Bahçe adına şampiyonlukla neticelendi. Artık sarı-lacivert tatil zamanı.

Haberin Devamı